THBB Mimarlık Ödülleri’nde Finale Kalan Yapıları Gezdik

4 Ocak'ta Galeri Işık'ta yapılacak ödül töreninde verilecek THBB 2016 Mimarlık Ödülleri’nin son değerlendirme aşaması için seçici kurul, 2-5 Aralık tarihlerinde finalist projeleri yerinde inceledi.

Ömer Selçuk Baz, Hüseyin Bütüner ve Hayriye Sözen’den oluşan seçici kurulun talebi üzerine her ofisten yapının müellifi veya proje ekibinden birinin katılımı ile gerçekleşen buluşmalarda ilk olarak Sıddık Güvendi ile Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni Lüleburgaz Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Gökhan Kaya Atay eşliğinde gezdik.

SANALarc’tan proje müellifi Murat Şanal’ın eşliğinde, İstanbul’da bulunan Şişhane Park Kentsel Meydan ve Yeraltı Otoparkı’nı gezdik.

Uygur Mimarlık’tan proje müellifi Semra Uygur ile İstanbul’da bulunan Güngören Tozkoparan Ortaokulu’nu okul müdürü Hüseyin Şarkı eşliğinde gezdik.

NSMH’den proje müellifi Nevzat Sayın ve proje ekibinden Dilara Sezgin eşliğinde, İstanbul Altunizade’de bulunan Doğan Holding Genel Müdürlük Yapısı’nı gezdik.

Uygulama projesi ekibi DiStudio ortakları İlker Özdel ve Didem Özdel ile ev sahiplerinden ve projenin yüklenicisi olan Ali Teke eşliğinde İzmir Mordoğan’da bulunan T – Evi’ni gezdik.

Son olarak, Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık’tan proje ekibinden Arın Tanrıkulu ile TAC-SEV Yeni Kampüsü’nü Tarsus Amerikan Koleji Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Özünlü eşliğinde gezdik.

4 ayrı kentteki 6 finalist yapının müelliflerine ve işverenlerine bu gezileri mümkün kıldıkları ve ilgileri için teşekkür ederiz.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Ödül Töreni ve Sergisi

THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nü kazanan projenin açıklanacağı ödül töreni ve sergi açılışı 4 Ocak’ta Galeri Işık Teşvikiye’de gerçekleşecek. Ön seçim listesine giren 19 projenin yer alacağı sergi, 14 Ocak’a kadar gezilebilecek.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi için: facebook.com/events/358622861159487/

Etiketler

Bir yanıt yazın