TEPTA Aydınlatma’nın Mimarlarla Sohbet Programı Yeniden Başlıyor

TEPTA Aydınlatma’nın 2016 -17 süresince 25. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği Mimarlarla Sohbet programı yeniden başlıyor.

Bilginin paylaştıkça değer kazandığı düşüncesinden yola çıkan programa geçtiğimiz dönemde Cem Sorguç, Dara Kırmızıtoprak, Atilla Kuzu, Levent Çırpıcı, Nevzat Sayın, Cem Kocacıklıoğlu, Gökhan Avcıoğlu, Alper Derinboğaz, Şebnem Buhara, Gürhan Bakırküre, Zafer Akay, Boran Ekinci, Kurtul Erkmen, Jale Kulin, Nilüfer Kozikoğlu, Mustafa Öney, Hande Öney, Salih Küçüktuna, Gökhan Karakuş, Durmuş Dilekçi, Seyhan Özdemir, Han Tümertekin, Zeynep Tümertekin, Kerem Piker, Murat Tabanlıoğlu ve Mehmet Kütükçüoğlu konuk olmuştu.

Her yaştan, meslekten ve konumdan kişilerin katılımına açık olan bu sohbet programı, TEPTA Aydınlatma’nın genel merkezinde oldukça samimi bir ortamda gerçekleşiyor; resmi sunumların ötesinde insanların birbirleri ile tanışıklıklar ve yakın ilişkiler kurmasını hedefliyor.

Mimarların mesleki pratiklerinin ve deneyimlerinin yanında, iş insanı kimlikleri, stüdyo yaşamları, anıları ve / veya özel ilgi alanları sohbetlerin konusunu oluşturabildiğinden, TEPTA Aydınlatma’nın bu programı ayrı bir özgünlük taşıyor ve ilgi ile takip ediliyor.

Programın yeni dönemi, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından Hakan Demirel ile sanatçı Ahmet Doğu İpek‘in 13 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleştirecekleri sohbet ile başlıyor. Programın devamında katılımcı olması belli olan isimler ve tarihleri şöyle sıralanıyor: 26 Kasım’da Ali Doruk, 12 Aralık’ta Sinan Logie, 18 Aralık’ta Celal Abdi Güzer ve 23 Aralık’ta Ömer Selçuk Baz, konuklarla sohbet edecek. Hafta içinde saat 19:00 dan itibaren TEPTA merkezinde düzenlenen bu sohbetler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor, ancak kısıtlı yer imkanı dolayısı ile önden kayıt yapılması gerekiyor. Katılmak isteyen veya program hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler lcv@tepta.com adresinden iletişim kurabilecekler.

Etiketler

Bir yanıt yazın