Teknopark İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi Mimari Fikir Proje Yarışması Açıldı

Teknopark İstanbul AŞ İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde, "2. Kısım 1., 2., 3., 4. Tahsis Alanları Mimari Tasarım ve Yakın Çevre Fikir Proje Yarışması" düzenleniyor.

Teknopark İstanbul A.Ş. Pendik Kurtköy mevkiinde yer alan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na kuzey yönünde bitişik İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde, “2. Kısım 1., 2., 3., 4. Tahsis Alanları Mimari Tasarım ve Yakın Çevre Fikir Proje Yarışması” düzenleniyor.

Yarışma,”Çok Katlı Yönetim Binası, Çok Kiracılı Ar-Ge Merkezi, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Yapılarının tasarlanarak mevcut bina ve açık alanlar ile ilişkilendirilmesi” konularını kapsıyor.

Teknopark İstanbul A.Ş. tarafından düzenlenen yarışma, ilan yolu ile ulusal düzeyde, ön değerlendirme sonucu seçilen davetli yarışmacılar arasında tek aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

Yarışmacı adayları, şartname ve eklerini Teknopark İstanbul A.Ş yarışma raportörlüğünden, Teknopark İstanbul A.Ş Muhasebe Departmanına makbuz karşılığı “Şartname Bedeli” olarak yatıracakları 100 TL karşılığında alabilirler.

Yarışmaya ait detaylı bilgiye www.teknoparkistanbul.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknopark İstanbul A.Ş.’den Y. Şehir Plancısı Zeynep Aktuna, Bütüner Mimarlık Ltd. Şti’den Y. Mimar Hüseyin Bütüner, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Daire Başkanı Zübeyde Çağlayan, MSGSÜ’den Prof. Dr. Kemal Çorapçıoğlu, Yapı Mühendislik’ten İnşaat Y. Mühendisi Muhterem Eroğlu, İstanbul Ticaret Odası Genel Sekreteri Cengiz Ersun, İTÜ’den Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı’ndan Mimar Tamer Özdemir ve Teknopark İstanbul A.Ş.’den Mimar Sezen Usak yarışmanın jüri üyelerini oluşturuyor.

Yarışmaya son başvuru tarihi ise 21 Aralık 2012.

Etiketler

Bir yanıt yazın