TegaLModerN® ile Stil Sahibi Yaşam Alanlarına

Braas Çatı Sistemleri, tasarım dünyasının en saygın ve prestijli ödülü "Reddot Tasarım Ödülü" ne sahip TegaLModerN® ile modern çatılar yaratabilme fırsatı sunuyor.

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Bunun yanı sıra, çatıların estetik açıdan da yapılara değer katabilmesi için farklı renkte, dokuda ve profillerde geliştirdiği çatı kaplama örtülerini tüketicileriyle buluşturuyor. Bu doğrultuda, modern çizgideki yapılar için tasarlanan TegaLModerN® ile zarif, modern, iddialı ve daha ayrıcalıklı çatılarla stil sahibi yaşam alanları yaratabilme fırsatı sunuyor.

Reddot Tasarım Ödülü TegaLModerN’e Verildi!
Dünyanın en eski ve saygın tasarım enstitülerinden “Design Zentrum Nordrhein Westfalen” tarafından, her yıl 60 farklı ülkeden, 12.000’in üzerindeki başvuru, farklı kategorilerde bu saygın ödülü alabilmek için yarışıyor. Yenilik derecesi, işlevsellik, kalite, çevreye olan duyarlılık ve ergonomi gibi birçok ürün özelliği göz önüne alınarak yapılan tarafsız ve itinalı değerlendirmeler sonucunda bu prestijli ödül TegaLModerN®‘e verildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın