Taşkışla Şenlik Mimarlık, Tasarım ve Müzik Meraklılarını Bekliyor

Arkitera'nın iletişim sponsoru olduğu İTÜ Mimarlık Fakültesi'nin geleneksel bahar ve tasarım şenliği olan Taşkışla Şenlik 13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenleniyor.

13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleşecek olan, İTÜ Mimarlık Fakültesi’nin geleneksel bahar ve tasarım şenliği olan Taşkışla Şenlik, zengin workshop, söyleşi ve konser programlarıyla 19. yılında da takipçilerini hayal kırıklığına uğratmıyor.

Simay Bülbül, Kutsal Zeren ve Murat Uncuoğlu ile Workshoplar

Moda, dans, müzik gibi çok farklı disiplinlerden alanında yetkin isimlerin yürütücülüğünü yaptığı workshoplarda isterseniz ünlü modacı Simay Bülbül ile Taşkışla’nın geleneksel maskeli balosunda sergilenecek olan kıyafetler tasarlayabilir, Depo Dans eğitmenlerinden Kutsal Zeren ile farklı dans stillerini deneyebilir, DJ Murat Uncuoğlu ile elektronik müzik hakkında bilmek istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

REX’in kurucu ortağı Erez Ella’yla Söyleşi

Bahar şenliği olmasının yanı sıra Mimarlık Fakültesi’nden çıkan bir tasarım festivali olan Taşkışla Şenlik’de tasarımın ve sanatın her alanından bir söyleşi bulabilirsiniz.

Vakko Nakkaştepe ve CCTV Beijing’in mimarı, REX’in kurucu ortağı Erez Ella’yla ve Türkiye’nin başarılı mimarlık ofislerinden Superpool’la mimarlığı, Türkiye’deki en sevilen radyolardan biri olan Radyo Eksen’den Güven Yıldız, Gülşah Güray, Gülşah Turgut ve İrem Berkel ile müziği, Devrim Arabaları, Kaybedenler Kulübü gibi unutulmaz filmlerin başarılı yönetmeni Tolga Örnek ile sinemayı konuşabilir, Türkiye’deki başarılı mimarlık ofislerinden Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık ile mimarlık üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşabilirsiniz.

Günün sona ermesine yakın, Taşkışla Şenlik’te bahar eğlenceleri

Taşkışla’da 24 saat açık olan Ortabahçe’nin eşsiz ortamında gerçekleşecek olan Ortabahçe Konserleri’nde Elif Çağlar, Korhan Futacı ve Kara Orkestra, The Ringo Jets, Sattas The Reggae Band, gibi başarılı isimleri sahnede izleyebilir, baharın ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Partiye doymayanlar içinse saat 00.00’dan sonraki Habitat Konserleri’nde Murat Uncuoğlu, Weartbeat, Wild Rabbitz eşliğinde yılın stresini atabilirsiniz.

Etkinlik programı www.arkitera.com/etkinlik/index/detay/taskisla-senlik19/1437 adresinde.

Etiketler

Bir yanıt yazın