Taschen’in İlk E-Kitabı “Yes is More”

Deutsche Architecture Museum (DAM) tarafından 2010'un en iyi mimari monografisi seçilen "Yes is More" kitabını, Taschen bir ilki gerçekleştirerek, e-kitap halinde, Apple i-Pad'e uygun olacak şekilde yeniden yayınlıyor.

Yes is More’un dijital versiyonu sadece 6 dile çevrilen 400 sayfayı değil, ayrıca, Şubat 2009’da kitap mağazalarına geldiğinen beri tamamlanan projeleri de kendi kendine güncelliyor. Shanghai Expo 2010’daki Danimarka Pavyonu’ndaki gelişmeler ve Kopenhag’daki “8 House”tan sonra, bu e-kitap sizi BIG’in en güncel üç projesinin perde arkasına alıyor.

Bjarke Ingels “Her zaman insanlar arasında fikirleri ve deneyimleri yaymak için olabilecek en açık ve net yolları bulmakla ilgililendik. Bu bizi, çeşitli medya araçlarının potansiyellerini ve sınırlarını araştırmaya, monografiler ve çizgi romanları, belgeseller ve mimari fotoğrafları, dersleri ve müzik videolarını keşfetmeye itti. Bizim için iPad ve e-kitap, farklı medya araçlarını bir araya getirmek, iletişim formlarını ve ifade tekniklerini tek bir melez formatta toplamak adına eşsiz bir fırsat sağladı. Yes is More’un e-kitap hali, bizim bu bakir alandaki ilk girişimimiz,” diyor.

E-kitabı basılı halinden daha gerçek ve farklı bir hale getirmek adına dijital ortamda 25 kısa film ve animasyon eklendi. 9.90 Dolar’a temin edebileceğiniz Yes is More e-kitabını Apple iTınes App Store’dan indirebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın