Tasarımlarınız ile Bütünleşecek, Bahçenizde Kullanabileceğiniz Mobilya Modelleri

Sadece mimarisiyle dikkat çeken müstakil evinin değil, aynı zamanda bir yaşam alanı hâline gelecek olan bahçesinin de güzel gözükmesini istemeyen yoktur. Bahçenize yerleştirebileceğiniz binbir farklı türde mobilya, sizlere bu açıdan büyük bir özgürlük sunar. Gelin dış alanda kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı mobilyaların bazılarından kısaca bahsedelim.

Alüminyum Döküm Bahçe Bankları

Hayalimizde gotik mimariyle birlikte çok güzel bir uyum sağlayabilen alüminyum döküm bahçe bankları, gotik mimariyle yapılmamış bir evde yaşasanız bile bahçenize güzel bir hava katacaktır. Aluminyum döküm banklar, üzerine işlenmiş detayları ve süsleriyle dikkat çeker. Genellikle iki kişilik olan bu banklar; malzemesi sayesinde hava şartlarına dayanıklı olmakla birlikte dökme demir ayakları sayesinde oldukça stabildir. Alüminyum banklar, bu sebeple dış mekanda kullanılan mobilyalar arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Siz de Vidaxl sitesinde gezinerek kendinize, zevkinize ve bütçenize uygun bir alüminyum bank bulabilirsiniz.

Şezlong Çeşitleri

Daha taşınabilir ve rahat bir seçenek isterseniz binbir çeşidi olan şezlonglara da göz atmanızı öneririz. Yorucu bir günün ardından kendinizi ister güneşlenmek ister dinlenmek için şezlongun üstüne bırakabilir, yaz günlerinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Şezlongların gölgelikli, katlanır, minderli olmak üzere birçok farklı türü bulunur. Kendi ihtiyaçlarınıza uyacak olanı bulup bahçenize ekleyebilirsiniz.

Rattan Koltuklar

Dış mekan mobilyası denince akla hemen rattan örgü geliyor, zira bu yöntemle üretilen mobilyalar hava koşullarına olan dayanıklılıklarından dolayı öne çıkıyor. Eğer bahçenizde tam anlamıyla bir koltuk istiyorsanız seçiminiz çoğu durumda rattan koltuklardan yana olmalı, bu sayede bahçenin koltuk üzerinde bırakacağı tozu ve kiri kolayca temizleyebilir, hava şartlarına karşı dayanıklı bir koltuğa sahip olabilirsiniz.

Ayak Uzatmalı Bahçe Sandalyeleri

Eğer şezlong almak istemiyorsanız fakat klasik sandalyeler de sizi kesmiyorsa ayak uzatmalı sandalyelere göz atmanızı öneririz. Zarif ve zamansız bir şıklığa sahip olan bu sandalyeler sayesinde bahçenize vintage bir hava katabilir, kurulumu oldukça kolay olan bu sandalyelerin üzerinde çayınızı yudumlarken sevdiklerinizle kaliteli bir zaman geçirebilirsiniz.

Sallanan Ahşap Sandalyeler

Balkonunuza, verandanıza, bahçenize yerleştirebileceğiniz sallanan sandalyeler, size rahatlamanız için ideal bir ortam sunmanın yanı sıra sade ve şık görünümleriyle de bulundukları mekâna klasik bir dekor katar. Birçok farklı renkte bulabileceğiniz, masif ahşaptan yapılan, kurulumu çok kolay olan bu sandalyeleri de bahçenize ekleyebileceğiniz ögeler arasında değerlendirebilirsiniz.

Bahçe Oturma Grupları

Bir tane rattan koltuk almakla yetinecek değilsiniz ya? Herkesi dışarı topladığınız kalabalık günlerde kullanmak için bahçenizde bir oturma grubu bulunması işinize yarayabilir. Minderli rattan koltuklar, koltuklarla uyumlu şık sehpalar içeren bu oturma grupları sayesinde bahçenizi bir yaşam alanına dönüştürmeniz işten bile değil.

Etiketler

Bir yanıt yazın