Tasarım&Dinamizm&Yenilik: Artstone

Artstone, dekorasyon anlayışını ve vizyonunu farklı bir alana taşıyarak, tüm mekânlarda doğadan ilham alan yaratıcı çözümler sunmaya devam ediyor.

Sunduğu tasarım ve mimari hizmet anlayışıyla öncelikle mimarların, daha sonra da mekânlarında ilham arayan herkesin çözüm ortağı olmayı başaran marka, modern anlayışla, panellerinin kullanım özelliklerinin de görülebileceği şekilde tasarlanan showroomunda müşterilerini ağırlıyor.

Dress Your Wall
Taş, arduvaz, beton, kiremit ,ahşap ve daha bir çok model seçeneğine sahip olan marka “dressyourwall” sloganıyla sunduğu ürünler serisine üç yeni üye daha ekledi.

Markanın yeni serilerinden biri olan “Ladrillo Loft” tuğla dokusunun sıcaklığını yaşatıyor. Oksit görünümlü duvarların estetiğini Tornillo Ôxido ve Hormigon Plus Ôxido modelleri ile yaratan Artstone, duvarları Wood Barbados serisi ile buluşturuyor.

Keten İnşaat,Torunlar GYO, Sinpaş GYO, Dumankaya, Mesa, Koray İnşaat ile çözüm ortaklıklarına hızla devam eden marka, Point Hotel, Ramada Hotels, Beymen,Vakko, Lacoste, Efes Pilsen, TAV, Arzum, Filli Boya, Arçelik, S&S Motors, Midpoint restoranları gibi farklı sektörlerin tercihleri olmaya devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın