Tasarımcıların Hayatını Kolaylaştıracak Yeni Bir Uygulama: Crit App

The Morpholio Project, projelerde çeşitli aktörlerin tasarım sürecine eşzamanlı dahil olabilmesini sağlayacak bir uygulama geliştirdi.

Tasarım süreçlerini kolaylaştırmak için çeşitli uygulamalar üreten The Morpholio Project, mimarlar için projelerin tartışılabileceği ve fikirlerin paylaşabileceği bir mesajlaşma uygulaması olan Crit App’i yarattı.

Birçok aktörün rol aldığı proje süreçlerinde hızlı karar almayı sağlayacak bir yöntemin keşfedilmesi gerektiğini düşünen Morpholio ekibi, “Fotoğraflar, eskizler, imajlar, çizimler ve yorumlar tek bir tartışmanın içinde bütünleşmiş olsaydı nasıl olurdu?” sorusunun cevabını bulmaya çalışmış.

Email üzerinden yapılan yazışmaların proje imajlarıyla bir arada görüntülenememe sıkıntısı Crit uygulamasıyla çözülmüş. Bu uygulama sayesinde tasarımcılar, mühendisler, müşteriler imajlar üzerinde çizim yapabiliyor, notlar alabiliyor ve aynı zamanda mesajlaşma servisi ile birçok kişinin tasarım üzerine yaptığı yorumlar diyalog kurulan kişiler tarafından eşzamanlı olarak görüntülenebiliyor.

Crit uygulaması Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. 

Etiketler

Bir yanıt yazın