Tasarımca Design Office, European Property Awards’ta Ödüllendirildi

Eylül ayında düzenlenen törenle ödülleri dağıtılan European Property Awards 2015/2016'da Tasarımca Design Office de yer aldı.

Hem Sasalı Villa I, hem de Urla Villa projeleri “Interior Design Private Residence Turkey” kategorisinde “Highly Commended” ödüllerini getirdi.

2008 yılında Sasalı’da 550 m²’lik bir alana inşa edilen Sasalı Villa I projesinde minimalizmin etkisi ön planda tutuldu. Cephelerdeki açıklıklarla, gün ışığından maksimum seviyede yararlanmak hedeflendi ve bu doğrultuda galeri boşluğuna bir skylight yapıldı. Tüm mekanlarda kullanılan mobilyalar işlevsellik ön planda tutalarak kullanıcı isteğine uygun olarak tasarlandı ve üretildi.

2010 yılında Urla’da 600 m²’lik bir alana inşa edilen Urla Villa projesi, eşsiz deniz manzarasına odaklı tasarlandı. Seyir terası tasarlanan villada ahşap ön planda kullanıldı, tüm mekanlarda kullanışlılığa ve konfora önem verildi. Tasarlanan kış bahçesiyle güneş ışığının hakim olduğu bir alan yaratıldı ve böylece mekan daha sıcak bir atmosfere sahip oldu. Diğer projelerde olduğu gibi bu mekandaki tüm mobilyalar, kapılar ve mutfak da özel tasarım ürünü.

Etiketler

Bir yanıt yazın