Tasarım Eğitiminde Jüriler Üzerine Fikirlerinizi Paylaşmak İster misiniz?

Gebze Teknik Üniversitesi'nde hazırlanan bir yüksek lisans tezi, mimarlık lisans öğrencilerine jüriler üzerinde düşündüklerini paylaşma şansı veriyor.

Doç. Dr. Ayla Ayyıldız Potur danışmanlığında Ammar Tok tarafından hazırlanan yüksek lisans tezi, mimarlık lisans öğrencilerinin tasarım derslerinde tabi oldukları jüri sistemine odaklanıyor. Fikirlerinizi paylaşmak, çalışmaya bir katkı sunmak isterseniz araştırma sorularına buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaşımları şöyle:

Araştırma, Mimari Tasarım Eğitiminde Jüri Sistemini, Mimarlık Öğrencilerinin bakış açısı üzerinden değerlendirmeyi hedeflemektedir. Her mimarlık öğrencisinin eğitim sürecinde önemli bir paya sahip olan jürileri, öğrencilerin algısal parametreleri ve deneyimleri üzerinden tartışan araştırma sayısı sınırlıdır. Bu nedenle, M. Ammar Tok tarafından Doç. Dr. Ayla Ayyıldız Potur danışmanlığında hazırlanan yüksek lisans tez çalışmasının ve GTÜ BAP projeleri kapsamındaki araştırma projesinin sonuçları açısından katılımınız oldukça değerlidir. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Etiketler

Bir yanıt yazın