Tarkett FLOORCRAFT Hizmetiyle Yılın Zemin Uygulaması 2013 Ödülünü Aldı

Tarkett İngiltere, haziran ayında Floorcraft zemin tasarım hizmeti sayesinde CFJ (Contract Flooring-Zemin Müteahhiti Dergisi) tarafından düzenlenen Yılın Zemin Uygulaması 2013 ödülü'ne layık görüldü.

Ödül alan Floorcraft zemin tasarımı, Londra Üniversitesi Hastanesi Macmillan Kanser Ünitesi’nde uygulandı. 6 ünlü İngiliz tasarımcının yer aldığı projenin homojen PVC ve linolyum kullanılarak uygulanan zemini, Tarkett’in Floorcraft tasarım ekibi tarafından sonik kesim yöntemiyle şekillendirildi.

Her katında ayakta ve gündüz tedavi hizmetleri sunan beş katlı bina, kanser araştırma ve tedavisi için özel olarak tasarlandı. Macmillan Cancer Center’da her kat farklı bir konseptte döşenerek tedavi bölümleri ayrıştırıldı ve zeminin yönlendirme işlevinden faydalanıldı.

Floorcraft ile konut ve ticari mekanlar için, istenilen her zeminde, istenilen desen, logo veya şekli uygulayarak kişiselleştirme imkanı sunuluyor. Floorcraft tasarımı, homojen ile heterojen PVC, Lüks vinil karoları ve Linolyum zemin kaplamalarında kullanılabiliyor. 

Daha fazla bilgiye buradan ulaşailirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın