Tandus Halı Tarkett ile Türkiye’de

Tarkett, Amerikalı halı firması Tandus Group'u bünyesine kattı. Tandus halıları, artık Tarkett çatısı altında Türkiye'de kolayca temin edilecek.

Yenilikçi iç mekân zemin kaplamaları ve spor yüzeylerinde öncü firma Tarkett, Tandus’un katılımıyla ticari halı sektörüne adım attı. Kökleri 1803 yılına dayanan halı üreticisi Tandus, özellikle hibrid esnek zemin (POWERBOND) döşemesini 1967 yılında icat ederek sektöre öncülük ediyor. Çevrecilik bilincini önemseyen Tandus, sektörde kapalı devre su sistemini kullanan ilk firma oldu.

Halı gibi konforlu, PVC gibi dayanıklı: POWERBOND

Amerikalı 4 büyük üreticiden biri olan Tandus’un ürün gamında, hibrid esnek zemin (POWERBOND), karo halı, rulo halı ve yün halı bulunuyor. POWERBOND üretimiyle sektörde bir ilk olan Tandus, özellikle hastane ve okulların yoğun sirkülasyon alanları için muhteşem hibrid esnek zemin çözümleri sunuyor.

Powerbond’un avantajları arasında, yüksek akustik değeri, yürüme konforu, nem bariyeri, kolay temizlik, düşük VOC değeri ile ortam hava kalitesini arttırıcı özellik ve “Aç&Yapıştır” sistemi ile hızlı montaj yer alıyor. Tandus Halı, ImaginationsTM programı ile istenilen logo, grafik, desen çalışmaları zeminde hayat bulabilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın