Taksim’de yürüdüğünüz geçidin altını gördünüz mü?

Yayalaştırma projesi tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Harbiye-Tarlabaşı tünelinin ilk betonu atıldı.

Çalışmalar sırasında yaya üstgeçidinin altı da kazıldı. Ortaya çıkan manzara ise İstanbulluları korkuttu. Köprünün sallandığı iddia ediliyor…

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi çalışmalarında 92. gün tamamlandı. Ekipler, gece gündüz Harbiye-Tarlabaşı tünelini kazıyor. 4 Kasım’da başlayan proje çerçevesinde son olarak tünelin ilk beton temeli de atıldı. Proje hummalı bir şekilde sürerken ortaya ilginç manzaralar da çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda, yayaların Talimhane’den Meydan’a ulaşması için geçici bir üstgeçit yapılmıştı.

10 METRE BOŞLUK
Çalışmalar sırasında işte o geçidin altı da kazıldı ve geçitle zemin arasında 10-12 metre bir boşluk oluştu. Ve ortaya çıkan manzara İstanbulluları korkuttu. Birkaç ayak üstünde duran geçidin son halini gören vatandaşlar, geçidi kullanmaya korkuyor. Bu arada her gün bu geçidi kullanan bazı İstanbullular ise son birkaç gündür yaya geçidinin sallandığını iddia ediyor.

Taksim Meydanı’nın paravanlarla çevrilmesinin ardından Talimhane-Meydan arasında yaya ulaşımı için üstgeçit yapılmıştı. Çalışmalar sırasında üstgeçidin altı da kazıldı ve ortaya bu manzara çıktı.

Etiketler

Bir yanıt yazın