Taksim’de Bir Bu Eksikti!

Taksim'de yayalaştırma çalışmaları nedeniyle zaten aylardır ortalık toz duman, trafik allak bullak!

Bir de çalışmaların odak noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde park ihlali önlenemeyince işin içinden çıkılamıyor. Üç sıra park yüzünden trafik sizlere ömür!

Yayalaştırma çalışmaları nedeniyle aylardır Taksim’de trafik felç malumunuz… Meydanda trafik akışının olmaması, tüm bağlantı noktalarını da etkiliyor doğal olarak. Günün her saati her yer kilit. Alternatif yolların hali de hal değil. Misal Dolapdere… Yine yayalaştırma çalışmaları kapsamında, en önemli alternatif yol olan Dolapdere’de de altyapı çalışmaları yapılıyor. İBB, ‘Birkaç güne bitecek’ demişti, üç hafta geçti hâlâ sürüyor. Bir bu kadar daha süreceğe benziyor. Hadi her yer kazıldı, delik deşik edildi. Bari önlem alınsa, düzenleme yapılsaydı ama ne gezer. Araçlar kepçelerin altından geçiyor, tedbir hak getire.

HER DAİM TIKLIM TIKLIM

Gelelim, Cumhuriyet Caddesi’ne… Taksim’deki çalışmalardan en çok etkilenen yerlerden biri de Cumhuriyet Caddesi… Zira çalışmaların odak noktası burası… Caddenin sonunda Harbiye-Tarlabaşı tüneli başlıyor bildiğiniz gibi. Doğal sonuç olarak da cadde her daim tıklım tıklım. Ancak böylesine kritik günlerde park ihlali önlenemiyor. Caddeye üç sıra araç park edilince olanlar oluyor, araç kuyruğu uzadıkça uzuyor…

Etiketler

Bir yanıt yazın