Tahincioğlu Gayrimenkul’den 120 Milyon Dolarlık Ofis Projesi

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de 120 milyon dolar yatırım değeriyle A plus ofis projesi “Nidakule Göztepe”yi hayata geçiriyor.

İstanbul Göztepe’de inşa edilen Nidakule Göztepe, kısa sürede yatırımcılarına sağladığı yüksek getiri düzeyi ile de dikkat çekiyor. 2012 yılının Mayıs ayında, planlanandan dört ay önce teslimatlarına başlanacak olan Nidakule Göztepe projesinin ofis katlarının satışı tamamlanma aşamasına geldi.

Palladium AVM’nin de mimarı olan Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan projenin, 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile İstanbul ofis piyasasında önemli bir boşluğu doldurması ve tamamlandığında Anadolu Yakası’ndaki en prestijli ofis binası olması bekleniyor. Her katta 450 metrekare ve 900 metrekarelik kiralık alan alternatifleri olan proje, ağırlıklı olarak yerli ve yabancı kurumsal şirketler tarafından tercih ediliyor.

Merkezi bir lokasyona sahip
Göztepe gibi merkezi bir bölgede bulunan proje, lokasyonuyla da ofis kullanıcıları açısından cazip hale geliyor. E-5 otoyolu üzerinde bulunan Nidakule Göztepe, Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolları ve yıl sonuna kadar açılması beklenen Kadiköy-Kartal metro hattı çevrili olan merkezi bir ulaşım ağına sahip. Projeye birkaç dakika mesafede bulunan metrobüs, denizyolu ve demiryolu hatları da projeye alternatif bir ulaşım imkanı sağlıyor.

Peyzaj tasarımı Feng Shui’ye göre yapılıyor
A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor. Ayrıca çevre dostu yapısıyla doğal kaynakları minimum derecede kullanan yeşil bina konseptine sahip proje, LEED Gold sertifikası alarak çevreye karşı olan duyarlılığını tescilli hale getiriyor.

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 35 kattan oluşan Nidakule Göztepe’de ayrıca, cafe, restoran, kafeterya, spor salonu, toplantı odaları, sauna, masaj salonu gibi çeşitli sosyal kullanım alanlarından oluşuyor.

Nidakule Göztepe projesi içinde tasarlanan perakende ve sosyal kullanım alanları sayesinde, ofis kullanıcıları çalışma saatleri içinde bina dışına çıkmadan günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor. Ayrıca peyzaj tasarımı özel olarak yapılan geniş iç bahçesi sayesinde, ofis kullanıcıları dilerlerse öğle yemeklerini açık havada yiyebilecek ve boş vakitlerini bu alanda değerlendirebilecekler.

Etiketler

Bir yanıt yazın