Suyabatmaz Demirel Mimarlık MIPIM AR’da Birincilik Aldı

Architectural Review tarafından organize edilen "MIPIM AR Future Projects Awards 2013"de Suyabatmaz Demirel Mimarlık TRI-G projesi ile birincilikle ödüllendirildi.

Türkiye’den üç mimarlık ofisinin ödül kazandığı yarışmada 13 Mart akşamı Mimar Hakan Demirel, Mar Yapı Yönetim kurulu başkanı Münir Özkök ile birlikte ödülünü teslim aldı.

Kentsel projeler, rejenerasyon ve master plan, yüksek yapılar, karma yapılar, ofisler, konutlar, perakende, rekreasyon, eski/yeni, retrofit, spor yapıları ve sürdürülebilirlik olmak üzere on iki ayrı kategorinin en iyilerini belirleyen uluslararası ödül programında, Çin’den Brezilya’ya, İsveç’ten Japonya’ya uzanan çeşitli projeler onurlandırıldı. Türkiye’nin de üç kategoride ödül kazandığı MIPIM AR’de Suyabatmaz Demirel Mimarlık Ofis kategorisinde birincilik kazandı.

“Ofis Yapıları” kategorisinde birinciliği Suyabatmaz Demirel’in Mar Yapı için İstanbul Güneşli’de tasarladığı TRI-G projesi kazandı. Suyabatmaz Demirel Mimarlık, ödülünü Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM buluşması sırasında 13 Mart 2013’de, JW Marriott otelinde düzenlenen özel gala yemeğinde aldı. Yarışmaya katılan projeler ise bütün dünyadan 23.000’den fazla katılımcının bir araya geldiği MIPIM Fuarı’nda sergilenmeye hak kazandı. Ayrıca bütün projeler, 30.000 MIPIM üyesine gönderilmek üzere hazırlanan yarışma katalogunda yer aldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın