Stoneline Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nın Soru ve Cevapları Yayınlandı

Stoneline'nın, 1 – 4 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Marble İzmir Fuar’ında yer alacak fuar standı için düzenlediği Stand Tasarım Yarışmasının soru ve cevapları yayınlandı.

Soru 1. Yarışmaya 2019 mezunları katılabiliyor mu?
Cevap 1. Yarışmanın ilan edildiği tarihte öğrenci olmak ve öğrenci belgesi almak zorunluluğu vardır.

Soru 2. Yarışmaya katılırken RUMUZ kendimiz tarafından mı belirlenecek?
Cevap 2. Evet. Beş (5) rakamdan oluşan bir rumuz yarışmacılar tarafından oluşturulacaktır.

Soru 3. Minimum 18-20 ürün sergilenmesi bekleniyor fakat siteden “Yarışma standında kullanılacak ürün görselleri” isimli dosyayı indirdiğimde 13 model görünüyor. Diğer modelleri internet sitesinden mi tamamlamalıyım?
Cevap 3. Evet. www.stoneline.com.tr . Doğal Taş koleksiyonu bölümünden tamamlayabilirsiniz.

Soru 4. Yüksek lisans öğrencisiyim. Lisansımı Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünde tamamladım. Yüksek lisansımı Endüstriyel Tasarım Mühendisliğinde sürdürüyorum. Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı fakat tasarım dersleri veriliyor. Katılmamda bir engel teşkil eder mi?
Cevap 4. Şartname 4. Maddesinde de belirtildiği gibi Yarışma sadece Lisans öğrencilerinin katılımına açıktır.

Soru 5. Mimarlık bölümünden haziran ayında mezun oldum. Mezun olduğum tarihi belgeleyerek katılma şansım var mı?
Cevap 5. Bkz. cevap 1

Soru 6. Fuar alanının dwg’sine nereden ulaşabiliriz?
Cevap 6. https://stoneline.com.tr/tr/stoneline-ogrenci-yarismasi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Soru 7. Fuar alanında sergilenecek Stoneline taş örneklerinin fotoğraflarına nereden ulaşabiliriz?
Cevap 7. www.stoneline.com.tr adresinde Şartname ve Doğal Taş koleksiyonu bölümünden ulaşabilirsiniz.

Soru 8. Tüm teslimler dijital mi olacak?
Cevap 8. Evet. Bkz. Şartname Madde: 10

Soru 9. Öğrenci üye sicil no’su tam olarak nedir?
Cevap 9. Okuldan alacağınız Öğrenci belgesi katılım için yeterlidir. Bkz. Şartname Madde: 4

Soru 10. Stand kapalı bir mekan mı olacak? Işık sınırlandırması var mı?
Cevap 10. Yarışmacıya bırakılmıştır.

Soru 11. Strüktür olarak sınırlandırma var mı?
Cevap 11. Bkz. Şartname Madde: 8

Soru 12. İnsanların içinde gezebileceği bir mekan mı olacak yoksa sadece fuar sirkülasyonunda göz ucuyla mı incelenecek? Yani ziyaret imkanı var mı?
Cevap 12. Stand için ziyaret imkanı veren ve içerisinde dolaşılmaya uygun bir tasarım çözümü beklenmektedir.

Soru 13. 2019 bahar döneminde İTÜ Mimarlık bölümünden mezun oldum. Yarışmaya katılmam mümkün mü?
Cevap 13. Bkz. cevap 1

Soru 14. Yarışma katılımcı ekibinde, öğrenciler ile birlikte danışman olarak mimar / iç mimar öğretim üyesi yer alabilir mi? Katılımcı ekibinde “danışman” adı altında ismi yer alabilir mi?
Cevap 14. Alamaz. Bkz. Yarışma Şartnamesi Madde:4

Soru 15. Yarışmaya katılmak için iç mimarlar odasına üye olma zorunluluğu var mı?
Cevap 15. Hayır. Bkz. Yarışma Şartnamesi Madde:4

Soru 16. Hangi mail adresine hangi belgeler gönderilmelidir? Gönderilecek belgeleri bilgisayar çıktısı alıp doldurup fotoğrafını çekip gönderebilir miyiz?
Cevap 16. Bkz. Yarışma Şartnamesi Madde:10 ve Madde:11

Soru 17. Sergilenecek ürünlerin texturlerini nereden bulabiliriz?
Cevap 17. www.stoneline.com.tr adresinde Şartname ve Doğal Taş koleksiyonu bölümünden ulaşabilirsiniz.

Soru 18. Yer planı ve alanda stand kurulabilecek maximum yüksekliği ve ayrıca sergilenecek ürünlerin ölçü ve ağırlıkları ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Cevap 18. Konu ile ilgili tüm belgelere https://stoneline.com.tr/tr/stoneline-ogrenci-yarismasi/ adresinden ulaşabilirsiniz. Sergilenecek ürünlere ait daha fazla bilgiye ayrıca www.stoneline.com.tr Doğal Taş koleksiyonu bölümünden ulaşabilirsiniz.

Soru 19. Firma logosunu nereden bulabilirim?
Cevap 19. https://stoneline.com.tr/tr/stoneline-ogrenci-yarismasi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Soru 20. Yüksek lisans öğrencilerinin yarışmaya katılması mümkün mü?
Cevap 20. Şartname 4. Maddesinde de belirtildiği gibi Yarışma sadece Lisans öğrencilerinin katılımına açıktır.

Etiketler

Bir cevap yazın