Stone Terroir Maslak’ta İlk Doğaltaş Showroom’unu Açtı

Türkiye'nin az rastlanan doğaltaşlarını alıcısıyla buluşturmak amacıyla yola çıkan Stone Terroir, Maslak'ta plazalar bölgesinde açtığı yeni showroom adresinde, sergilediği birbirinden gözalıcı taşları tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Sektördeki faaliyetine ihracatla başlamış olan şirket, şimdi gözünü iç piyasaya çevirerek, bilinmeyen pek çok yerli taşı, gezegen konseptiyle sunduğu showroomunda iç mimar ve inşaat firmaları yetkililerine tanıtıyor.

Ocakları bölge bölge gezerek alım yapan bir ekip kuran ve buldukları özel taşları Denizli’deki kendi fabrikasında işleyen Stone Terroir, ABD başta olmak üzere 30 ülkeye bu taşların ihracatını gerçekleştiriyor. 7 ay önce kurulan firma, bu süre içerisinde 7,5 milyon$ ciro gerçekleştirerek, İzmir Limanı’ndan Amerika’ya en fazla doğal taş mamul ihracatı yapan rakamlarıyla ilk sıralarda yer alıyor. Firma; ayrıca yurtdışından temsilcilik yoluyla ithal etmeye başladığı, dekoratif amaçlı kullanıma yönelik olan 3 boyutlu ve benzeri olmayan doğaltaş kaplama malzemeleri ile prestijli projelerde yer almayı öngörüyor.

Stone Terroir markasının kelime anlamı ile özdeş olarak “taşın en özellikli ve en değerlisini bulup müşterilerine sunmayı” kendisine misyon edinen firma, bu misyonu gerçekleştirmek için deneyimli mimar ve yüklenici kadrosu ile, fabrikasının yeni ve son teknolojiye sahip otomasyon üretim hatlarını birleştirerek doğal taşın görkemini ve değerini kalıcı bir bütün olarak mimari projelere yansıtıyor.

Firma, doğal taşın ihtişamının en doğru şekilde uygulanmasıyla ortaya çıkacağı düşüncesi ile, proje yatırım sahiplerine marka güvencesi altında, kaliteli doğal taşın en iyi renk seleksiyonu ve uygun tedariği ile başlayan, ve montajı ile son bulan “anahtar teslim” bir süreç yöneterek sektörde fark yaratma ilkesini gerçekleştiriyor. 

Etiketler

Bir yanıt yazın