Skyland HOM, “Sky is The Limit” Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

Türk tasarımcıların ve mobilya markalarının uluslararası EDIDA ödülüne değer görülen tasarımları, Skyland HOM’daki “Sky is The Limit” sergisinde bir araya geldi. Sergide, Hakan Helvacıoğlu ile Kunter Şekercioğlu’nun özel seçkileri de Skyland HOM Trend Alanı’nda ziyaretçilerle buluştu.

Son 10 yılda EDIDA Ödülü’ne değer görülen 15 ikonik tasarım, Skyland İstanbul bünyesindeki Skyland HOM’da gerçekleşen “Sky is The Limit” adlı sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kunter Şekercioğlu’nun seçtiği ürünlerle hazırlanan enstalasyon

Mobilyadan aydınlatmaya, oturma gruplarından dış mekân ürünlerine kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren sıra dışı tasarımları bir araya getiren sergide; Alp Nuhoğlu, Aytek Jane, Berkan Kaplan, Derin Sarıyer, Esat Fişek, Faruk Malhan, Haldun Akalın, Jean-Michel Wilmotte, Maurizio Manzoni, Mauro Lipparini, Métrica, Mustafa Toner, Neptün Öziş, Paratoner ve Wangan Studio imzalı tasarımlar büyük ilgi topladı. Sergi kapsamında ayrıca, EDIDA 2021 Yılın İç Mimarı ödülünün sahibi Hakan Helvacıoğlu ile Yılın Tasarımcısı Kunter Şekercioğlu’nun seçkileri de Skyland HOM Trend Alanı’nda ziyaretçilerle buluştu.

Maurizio Manzoni Tundra Berjer ve Puf, ENNE, 2018 Oturma Birimi

Wangan Studio (Kerem Özerler, Kutay Yorulmaz, Mert Can Uzyıldırım) Punto Oturma Grubu, 2020 Dış Mekan

Alp Nuhoğlu Kuka Bank, Zivella, 2020 Oturma Birimi

Métrica Boccaporto Oturma Ünitesi, KOLEKSİYON, 2017 Oturma Birimi

Mauro Lipparini Positano Kanepe, CASA INTERNATIONAL, 2015 Oturma Birimi

Etiketler

Bir yanıt yazın