SketchUp’ın Türkiye Distribütörü FGA Mimarlık Oldu

Yapı sektöründeki bir çok yazılım markasının Türkiye distribütörü olan FGA Mimarlık, SketchUp'ın yeni Türkiye distribütörü oldu.

Trimble tarafından geliştirilen SketchUp, hem öğrenciler hem de firmalar tarafından 3 boyutlu tasarım için en çok tercih edilen yazılım olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcı dostu olan ara yüzü sayesinde 3 boyutlu tasarım yapmak isteyen herkesin kolayca öğrenip projelerini hayata geçirebilecekleri bir araç olan SketchUp’ ın üreticisi Trimble, SketchUp Make versiyonunu hobi amaçlı kullanıcılar, SketchUp Pro’yu ise profesyonel ofislerin kullanımı için geliştirdi.

SketchUp kullanıcıları 3D Warehouse paylaşım platformu sayesinde birçok kütüphane objesini ücretsiz kullanabilme olanağı bulunuyor. SketchUp, Extension Warehouse’daki eklentiler sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirebileceği kolaylıklar sunuyor.

SketchUp’ un Türkiye Distribütörü FGA Mimarlık 18 yıllık deneyimi ile ürünün Türkiye’de yaygınlaşması ve verimli kullanımına katkı sağlamak için satış, destek ve eğitim konusunda hizmet verecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın