Şiyar Ümit Mimarlık Bursu

BRN Mimarlık, geçtiğimiz Eylül ayında bir kaza sonucu hayatını kaybeden Mimar Şiyar Ümit'in anısını yaşatmak üzere bir burs programı düzenliyor.

BRN Mimarlık’ın duyuru metni şu şekilde:

14.09.2021 gecesi kaza yapan bir araçtaki yaralılara yardım etmeye çalışırken, elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz kardeşimiz, sevgili meslektaşımız Mimar Şiyar Ümit’in anısını yaşatmak adına her öğretim yılında bir mimarlık öğrencisine BRN Mimarlık tarafından “Şiyar Ümit Mimarlık Bursu” adı altında eğitim bursu verilecektir.

Şiyar’ın yüksek insani değerlerine ve karakterine uygun olarak başarılı ve maddi imkanları kısıtlı, mesleğine Şiyar gibi sarılıp sahiplenecek karakterde, Şiyar gibi çalışkan, Şiyar gibi dürüst ve de Şiyar gibi iyi kalpli ve yardımsever genç meslektaş adaylarımıza ulaşarak yeni Şiyar’ların yetişmesine katkıda bulunmak bu bursun en büyük hedefidir.

Şiyar Ümit Mimarlık Bursu’na üniversitelerin mimarlık fakülteleri ve mimarlık bölümleri öğrencileri başvuru yapabilecektir. Her öğretim yılında burs başvuruları tekrarlanarak, yeniden değerlendirilecektir.

Başvuru için adayların; okudukları üniversite, şehir ve öğretim yılı bilgileri ile beraber CV – portfolyolarını ve aile bireylerine ait gelir durumları ile ilgili bilgileri paylaşmaları gerekmektedir.

Başvurular info@brnarchitects.com adresine mail yoluyla yapılacak ve adaylara yine mail yoluyla geri dönüş yapılacaktır. Tüm başvurular gizli tutulacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın