Şişecam Düzcam’ın Referans Projelerine Gökyüzü Turu

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Şişecam Düzcam, temperlenebilir kaplamalı camlarının kullanıldığı referans projelerini, sektörün önde gelen profesyonellerine, düzenlediği helikopter turlarıyla gökyüzünden tanıttı.

Evrenol Architects, Dilekçi Architects, Çamoğlu Mimarlık ve Tago Architects yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen helikopter turlarında, Şişecam Düzcam ürünlerinin kullanıldığı referans projeler tanıtılırken, ürün ve hizmetlere yönelik bilgiler de paylaşıldı.

Mimar ve cephe danışmanlarına farklı bir deneyim yaşatan Şişecam Düzcam, Quasar, Vadistanbul, Maslak 1453, Park Dedeman Levent, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü, Bulvar 216, Mai Residence, Pega Kartal gibi referans projelerinden bazılarını gökyüzünden izletti.

Şişecam Düzcam’ın, dış cephe için tasarlanmış Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 62/44 ürünü yüksek ışık geçirgenliği ile rezidans, okul gibi projelerde, Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 50/33 ürünü ise etkin güneş kontrolü ve optimum ışık geçirgenliği ile ofis, hastane, otel gibi projelerde kullanılıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın