Şişecam Düzcam’ın Mimarca Cam Etkinlik Serisinin İlki Düzenlendi

Şişecam Düzcam, Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle yeni bir etkinlik serisini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

“Mimarca CAM” başlıklı etkinlik serisinin ilki, 4 Kasım Cuma günü “Tasarruf ve Ötesi” başlığıyla Ankara’da bulunan Türk Serbest Mimarlar Derneği Mimarlık Merkezinde düzenlendi. Camın tasarımdaki gücü ve etkilerinin farklı konu başlıklarının tartışıldığı etkinlikte mimar, mühendis, cephe danışmanı, inşaat firmaları, kamu ve sektör profesyonelleri bir araya geldi. Etkinlik kapsamında cam ile enerji tasarrufu da farklı yönleriyle ele alındı.

Yaklaşık 150 sektör profesyonelinin katılımıyla gerçekleşen Mimarca CAM “Tasarruf ve Ötesi” başlıklı etkinlikte camın enerji tasarrufu konusundaki girdileri konunun uzmanları tarafından tartışıldı. Mimar, cephe danışmanı ve sektör profesyonellerini buluşturan organizasyonda; cam ve enerji tasarrufu konusu ele alınırken, ardından gerçekleşen Pecha Kucha sunumlarıyla konuya yönelik farklı bakış açıları da izleyicilere aktarıldı.

Mimarca CAM “Tasarruf ve Ötesi” etkinliğinde Sağlık Bakanlığı ve Kamu Özel Ortaklığı Dairesi mimarı Emre Ilgın, FDF Cephe Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri’nde Uzman Cephe Mühendisi Necdet Bahadır Buluk, Ünder Mimarlık’ın kurucusu Burak Ünder cam ve enerji tasarrufu konusundaki sunumları ile yer alırken, Gökhan Aksoy Mimarlık’ın kurucusu Gökhan Aksoy, MS Başkent Mimarlık’ın kurucusu Mete Sezer, Motto Mimarlık’ın ortağı Onur Özkoç ve MESA Mesken Proje Müdürü Mimar Ozan Turhan “Pecha Kucha”da sunumlarını gerçekleştirdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın