Sihirli Kalem

Jot Touch, iPad'e uyumlu yeni bir kalem üretti!

En sonunda doğal olarak iPad için bir öncü kalem geliştirildi! Bu kalem size gerçek bir tablet ile çizim yaptığınızı hissettiriyor. Son günlerde adonit tarafından piyasaya çıkarılan Jot Touch 4 Stylus, dijital sanatla uğraşanların masaya çakılmasına izin vermeyip kaliteli işler elde etmesine olanak veren bir profesyonel bir araç. Daha sezgisel, kusursuz bir deneyim sağlamak için Jot Touch 4, Bluetooth 4.0’dan tam olarak yararlanıyor ve kalemin patentli hassas ucu ile avuç içini algılamıyor, hatta basınç hassasiyetini de entegre ediyor.

Peki Jot Touch 4’un kullanımı ne derece kolay? Bir blog yazarı olan James Bartolacci, Villa Savoye’nın çizimlerini iPad’inde rahatlıkla yapabildiğini söylüyor.

Jot Touch 4 bugünün dijital sanatçıların ihtiyaçları için yeterinde ince ayara sahip. Adonit ekibinin çoğu her zaman ve her yerde çizmek özgürlüğüne sahip sanatçı ve diğer yaratıcı profesyoneller oluşuyor. Kris Perpich, “iPad için doğal ve sezgisel bir çizim deneyimi oluşturmak için yola çıktık. Sanat ifade özgürlüğü demek ve sanatçılar kendilerini aletleri ile sınırlı hissetmemeli. Bu kalemi sanatçılara bu özgürlüği veriyor.” diyor.

Bluetooth 4.0 ile pil ömrü bir aya kadar çıkıyor ve kullanıcılar tam anlamıyla her yerde çizmek için kendini özgür hissediyor.

Jot Touch 4 ile çizerken, iPad anında yanıt veriyor. Diğer kalemlerin aksine Touch 4, iPad üzerinde 2,048 baskı hassasiyeti seviyesi sağladığı için bir ilk. Jot Touch 4’un avuç içi algılamama teknolojisi sayesinde  çizim yaparken elin doğal pozisyonunda tablet üzerinde dinlenmesine izin veriyor ve çizim üzerinde herhangi istenmeyen bir işaret bırakmıyor.

Bu hassasiyet ve kalite, adonit Jot kalemleri için bir nitelik haline geldi. Sketchpad Express gibi her geçen gün geliştirilen uygulamalar sayesinde kalem kalınlığı, renk, şekil ve opaklık gibi özellikler arasında kolayca geçiş yapılıyor. Bartolacci’nin Le Corbusier’nin başyapıtını çizime konusundaki amatör girişimleri Jot Touch 4’un kalitesini yeterince yansıtmıyor. Kalemin ve uygulamaların kolay kullanımı insanın daha fazla çizim yapma hissini arttırıyor. Ayrıca, şık tasarımı ve yenilikçi USB şarj ile Jot Touch 4 inanılmaz uyumlu.

Gerçek dijital sanatçılar’ın Jot Touch 4 ile yaptığı nefes kesen işlere bir göz atın! Perpich, “Jot Touch 4 sadece profesyonel tasarımcılar için değil, içinde yaratıcı bir dürtü olan herkes için bugüne kadar bir kalem ve kağıda en yakın şey” diyor.

Kalem 89.99 Dolar’a Amazon and Adonit’in web sitesinde çevrimiçi olarak satılıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın