Siesta, İhracat Payını Avrupa’dan sonra Amerika’da da Büyütüyor

Avrupa’da, Amerika ve Avustralya gibi farklı ülkelerde yaptığı yatırım ve ihracatlara devam eden Siesta, tasarım ve inovasyon odağında üretimlerine devam ediyor.

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları ile sektörün lideri Siesta, 2018’i ihracatını yüzde 10 artışla tamamladı. Türkiye İhracatçılar Meclisi rakamlarına göre Türkiye’de sektöründe en çok ihracat yapan firma olarak yer alan Siesta, 2018 yılında hedeflediği 10 yeni ülkeye ulaşarak, dış pazarda üretim gücünü artırdı. 

Türkiye’den çıkan global bir marka olmak hedefiyle büyüyen Siesta, üretiminin yüzde 70’ini ihraç ediyor. Avrupa’da, Fransa, İspanya, Almanya, Yunanistan, İtalya ve Hollanda başta olmak üzere, Amerika ve Avustralya gibi farklı ülkelerde yaptığı yatırım ve ihracatlarla, sektöründe lider konumda yer alan Siesta, tasarım ve inovasyon odağında üretimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Dış mekân bahçe mobilyalarının yanı sıra, iç mekânda, oturma alanları, salon ve mutfak alanları için de farklı kategorilerde ürünler tasarlayan Siesta, üretimlerinde konfor, dayanıklılık ve estetik vurgusuyla, Ür-Ge ve Ar-Ge altyapısıyla, fabrikasında ürünlerini geliştiriyor. Büyükçekmece’de 40 bin m2 üzerine kurulan Siesta bugün, 35 büyük kapasiteli enjeksiyon makina parkuru ile plastik mobilya sektöründe Avrupa’nın en büyük kapasitelerinden biri olarak tasarımlarını hayata geçiriyor. 

Etiketler

Bir yanıt yazın