Seyrantepe Yükseliyor

Nurol GYO, Seyrantepe’de yeni projesini hayata geçiriyor. Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen yanı başında, 9.525 m²’lik arazi üzerinde inşa edilecek Nurol Life Aslantepe’de 502 konut yer alacak.

Toplam inşaat alanı 145 bin m² olan Nurol GYO’nun İstanbul’daki üçüncü projesi Nurol Life’ta 502 konutun yanı sıra 50 adet ofis ve 2 adet dükkan bulunacak. Projede konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak şekilde tasarlandı. 50 katlı bir kule olarak inşa edilecek Nurol Life, 62 m² ile 294 m² arasında değişen büyüklüklerdeki daireleriyle faklı yaşam alternatifleri sunuyor. Projede 1+0’dan 4+1’e kadar her zevke ve ihtiyaca uygun rezidans daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projenin, metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017’nin ilkbahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

HERKESİN HAYALİ

Yüzyılın yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyarak gayrimenkul projeleri ürettiklerini vurgulayan Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, ‘Bugün İstanbul gibi dev bir metropolde yaşayan birçok kişinin aklının bir köşesinde, hayalinde, gelecek planlarında bir rezidansta yaşama fikri var. Nurol GYO olarak bu beklentiye cevap veren yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Projemizi oluştururken yaptırdığımız araştırma sonuçlarından yola çıktık. Yatırımcıların yanı sıra yeni evli çiftlere ve özellikle tek çocuklu ailelere hitap edecek Nurol Life projemiz sayesinde rezidans sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Aykaç, şunları söyledi: “Lüks bir rezidans anlayışıyla tasarlanan projede 4 metrelik tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı yaratıyoruz. 50 katlı bir kule ve bazadan oluşan Nurol Life projemizde güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe alanı da yer alıyor. Her ihtiyaca uygun büyüklükteki dairelerin yanı sıra projenin baza kısmını yoğunlukla ofis alanı olarak kullanacağız. Projemizin ticari alanında tek katlı, dublex ve triplex olmak üzere toplam üç çeşit ofis tipi bulunacak.”

KOLAY ULAŞIM OLANAĞI

Nurol Life, Seyrantepe’de Tem Otoyolu’nun yanı başında metroya yürüme mesafesindeki konumuyla şehrin merkezinde yükseliyor. Ayazağa kanalı ile Kemerburgaz’a, Sarıyer sırtları ile de Boğaz’a kolayca bağlanan Seyrantepe, Maslak’a 5 dakika, Levent’e ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bu özelliğiyle şehrin kalbinde olma konforunu yaşatan Nurol Life, inşa edilecek Şişli Etfal Hastanesi’nin yanı başında yer alıyor.

FARKLI SEÇENEKLER

Metropol hayatının gerektirdiği farklı beklenti ve ihtiyaçlara cevap vermek üzere tasarlanan Nurol Life projesinde toplam 502 adet daire bulunuyor. 4 metre tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı sağlayan tam donanımlı rezidanslarda 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. Rezidanslar 62 m² ile 294 m² arasında değişen boyutlarda satışa sunulacak.

Ticari alanlarda farklılık: Yatay ofisler

Nurol Life projesinin baza kısmında yer alan beş katlı ofis alanı triplex, dublex ve normal ofis olmak üzere üç farklı konseptte tasarlandı. Ofis alanının ilk üç katı tek, diğer iki katı ise asma kat olarak planlandı. Ofislerin avluya açılması sayesinde çalışanlar avluda yaz kış temiz hava alabilecekler.

Etiketler

Bir yanıt yazın