Seyahat Bursu 2020 Finalistleri Belli Oldu

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2010 yılında başlatılan ve 2017'den itibaren Geberit sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin mimarlık alanındaki ilk seyahat bursu olan Arkitera Seyahat Bursu'nun finalistleri belli oldu.

Kent ve mimarlık gündeminde yer eden tartışma konuları çerçevesinde her yıl düzenlenen Arkitera Seyahat Bursu’nun bu seneki teması “Dönüşüm / Değişim” olarak belirlenmiş ve katılımcılardan tema kapsamında yaşamakta olduğumuz sürecin insanlığa, mimarlığa, kentsel alanlara ve yapılara yansımalarını sorgulayacak, gelecekle ilgili öngörüleri dijital ortamda paylaşacakları bir çalışma hazırlamaları istenmişti. 12 Haziran’da başvuruları sona eren Seyahat Bursu 2020 için Salih Küçüktuna, 2019 bursiyeri Alihan Sağlam ile Monroe Creative Studio, Arkitera ve Geberit yöneticilerinden oluşan seçici kurul tarafından yapılan ön değerlendirme sonucunda 3 başvuru finalist olmaya hak kazandı.

Finale kalan isimler alfabetik sıraya göre şöyle sıralandı:

1. Büşra Aydın

Proje Sunumu

2. Kübra Günbey

Proje Sunumu

3. Deniz Oskay

Proje Sunumu

Seyahat Bursu 2020’ye başvuran herkese teşekkür ediyoruz.

Arkitera Seyahat Bursu’nu kazanan isim seçici kurul üyelerine yapılacak online sunumların ardından açıklanacak.

Arkitera Seyahat Bursu finalistlerinin 30 Haziran Salı günü saat 16:00’da yapacağı sunumlar Arkitera’nın YouTube kanalından ve Seyahat Bursu’na ait Instagram hesabından canlı olarak izlenebilecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın