Seranit Yapı Grubu, İSO ilk 500’e Hızlı Bir Giriş Yaptı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunu belirlediği 2012 raporu açıklandı. Seranit Yapı Grubu bir önceki yıla göre 204 basamak yükselerek bu yılın ilk 500 listesine 339. sıradan giriş yaptı.

Seranit Yapı Grubu enerjiden gıdaya, demir-çelikten bilişime, inşaattan pazarlamaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren en büyük sanayi kuruluşlarının belirlendiği İSO ilk 500 listesine hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 339. sırada yer alan Seranit Yapı Grubu, 2012 yılında yüksek bir performans göstererek ekonomi ve istihdama büyük katkıda bulundu.

Seranit, 2012 yılı Fortune 500 listesinde de ‘Sırası en çok yükselen 10 şirket’ kategorisinde ilk üç firma arasında yerini almıştı.

Seranit’in İSO 500 listesindeki başarısıyla ilgili bir değerlendirme yapan Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Altunalan, “2012 yılında gerçekleştirdiğimiz yüksek performansımızın başarılı bir sonucu olarak İSO ilk 500 listesine 339. sıradan hızlı bir giriş yaptık. Bundan sonraki hedefimiz de her geçen yıl performansımızı artırarak bir önceki yıla göre yükseliş göstermek olacak. Böylece hem sektörümüze hem de Türk ekonomisine olan katkılarımızı sürdüreceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın