Seranit Grup üst düzey yönetiminde bayrak değişimi

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan 28 Şubat 2017 itibarı ile görevinden ayrıldı.

Hamdi Altunalan’dan boşalan Genel Müdürlük görevine vekaleten Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mandıracı atandı. Yönetim Kurulu üyeliğine ise aynı zamanda Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi olan Fatih Kıvanç getirildi.

Yapı sektörüne 20 yılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünler sunan Seranit Grup 2017 yılına üst yönetiminde önemli bir değişim ile girdi. 2001 – 2012 yılları arasında Seranit Grup Genel Müdürü, 2012 yılından bu yana da Seranit Grup Başkanlığı görevini yürüten Sayın Hamdi Altunalan’ın 28 Şubat 2017 itibarı ile görevinden ayrıldığı açıklandı. Altunalan’ın ardından Genel Müdürlük görevini vekâleten Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı devraldı. Yönetim Kurulu üyeliğine ise aynı zamanda Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın Fatih Kıvanç getirildi.

Ahmet Mandıracı Hakkında

1973 doğumlu olan Ahmet Mandıracı, Uludağ Üniversitesi İİBF, Uluslararası İlişkiler dalında lisans, İngiltere’de University of Leicester’ta iş idaresi ve London School of Economics’te finans alanında yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Mandıracı iş hayatına 2003 yılında Seranit Grup’ta İhracat Uzmanı olarak başladı, burada sırasıyla İhracat Bölge Müdürü, İhracat Müdürü, İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İhracat, Satış ve Yurtiçi Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın