Schneider Electric’ten Robotik Üretim Tesisi

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, Almanya Würzburg'da kurduğu üst düzey kontrol ve robotik teknolojilerin merkezi niteliğindeki global üretim tesisinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Üretimde verimliliğin, standardizasyon ve kalitenin önem kazandığı günümüzde, makine ve sistemlerde robotlaşmanın kaçınılmaz hale geldiğine inanan, makine ve sistem otomasyonunda lider firmalardan Schneider Electric, yeni üretim tesisinde üst düzey makine ve robot kontrolü için müşteri ihtiyaçlarına uygun üretim gerçekleştirecek.

Fiyat performans optimizasyonu ile çözümler sağlayan Schneider Electric, yeni üst düzey kontrol ve robotik teknoloji merkezinde ölçeklenebilir çözümler sunmaya devam edecek.

Schneider Electric, SPS/IPC/Drives Fuar’ında…

Schneider Electric, robotik üretim tesisinin açılışından bir gün sonra makine imalatçılarından oluşan 20’ye yakın iş ortağıyla Nürnberg’de düzenlenen SPS/IPC Drives Fuarı’na katıldı. Fuarda büyük ilgi gören Schneider Electric standında, Makine/Proses Otomasyon Çözümleri, Hız Kontrol Ürünleri, Robot Çözümleri sergilenirken, ahşap ksilofonla müzik yapan Schneider robotu ise ilgi odağı oldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın