Schneider Electric, Sürdürülebilir Enerji Çözümleriyle 2013 UEVF’de

Schneider Electric, 10-11 Ocak tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center'da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nda (UEVF) sponsor olarak, sürdürülebilir enerji çözümlerini ziyaretçilerle paylaştı.

32. Enerji Verimliliği Haftası etkinliklerinin en önemli halkalarından biri olan 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na sponsor olarak destek veren Schneider Electric, sürdürülebilir enerji çözümlerini hem standında tanıttı, hem de konuyla ilgili 2 panelde yer alarak ziyaretçilerle bilgilerini paylaştı.

Enerji verimliliği konusunda yenilikçi ürün, teknoloji ve uygulamaların tanıtıldığı bir platform olan fuarda Schneider Electric, sürdürülebilir bir gelecek sağlanmasına hizmet eden Enerji Üniversitesi’ni, Enerji Verimliliği Danışmanlık Firması kimliğini ve REM Uzaktan Enerji İzleme Sistemini ziyaretçilerin bilgisine sundu.

Schneider Electric tarafından hayata geçirilen Enerji Üniversitesi, çeşitli uygulamalarda enerji verimliliği sağlayan çözümlere ilişkin temellerin sunulduğu bir eğitim platformu. Uygulamada Enerji Verimliliğinin Temelleri, Enerji Verimliliğinin Ekonomisi, Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik Sayesinde Çevrecilik (LEED),Güvenilir Danışmanlık Programına Genel Bakış, Alternatif Enerji Üretimi Teknolojileri, Veri Merkezlerinde Verimlilik, Elektrik Enerjisi Tüketiminin Azaltılması, Enerji Verimliliği Uygulamaları için Aydınlatma Temelleri olmak üzere 70’den fazla temel kurs sunuluyor. Schneider Electric Enerji Üniversitesi katılımcılarına çevrimiçi profesyonel Enerji Yöneticisi Sertifikası veriliyor.

Fuarda katılımcılara ayrıca, Schneider Electric’in Enerji Verimliliği Danışmanlığı hakkında bilgiler de verildi. Schneider Electric, bu belgeyle bina ve sanayi sektörleri için enerji etüdü, enerji verimliliği danışmanlık hizmetleri ve enerji verimliliğini artırıcı projelerin geliştirilmesi ve uygulaması hizmetleri sunuyor; enerji ve altyapı, endüstri, bina ve veri merkezleri pazarlarında aktif enerji verimliliği çözümlerini etkin bir şekilde uyguluyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın