Schneider Electric Esma Sultan Yalısı’nda, Yazın İlk Büyük Partisine İmza Attı

Schneider Electric tarafından Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen parti ile Türkiye'nin önde gelen mimarları, dekoratörleri ve cemiyet dünyasının tanınmış simalarına, "akıllı ev sistemleri" çözümleri, çok özel bir parti tanıtıldı.

Hayatı daha konforlu ve daha yaşanılır kılan “akıllı ev ve bina sistemleri” çözümleri için, Esma Sultan Yalısı yeniden dekore edilerek, mutfağı, salonu, yatak odası ve diğer bölümleriyle gerçek bir eve dönüştürüldü.

All Happy Days tarafından, provence tarzında dekore edilen yalının ev sahipliğini ünlü tiyatro ve film sanatçısı Demet Akbağ üstlenince, yüzyıllık tarihi Esma Sultan Yalısı, bir günlüğüne “Demet Sultan Yalısı”na dönüştü.

Demet Akbağ’ın konuklarına kendi adına gönderdiği davetiye ile ağırladığı etkinlikte, cemiyet dünyasının tanınmış simaları ve Türkiye’nin önde gelen mimar ve dekoratörleri, Esma Sultan Yalısı’ndaki Demet Akbağ’ın ev partisi ile geceye başladılar.
 

Demet Akbağ’ın, Esma Sultan Yalısı’ndaki evinde, ortamın ısıtılmasından soğutulmasına, aydınlatılmasından güvenliğine kadar, hayatı daha konforlu ve daha kolay yaşanır kılan akıllı ev sistemleri çözümlerini yakından görme imkanı bulan konuklar, ayrıca Demet Akbağ ile bir ev partisi ortamı içerisinde bol bol sohbet etme imkanı da buldular.

Organizasyonunu BPM LOOK’un üstlendiği etkinlikte konuklar, Demet Akbağ’ın sıcak ve samimi ev partisinden sonra, yalının bahçesinde düzenlenen after party ile geceye devam etti. Esma Sultan Yalısı’nın büyülü atmosferinde sıcak ve keyifli bir Haziran gecesi yaşayan konuklar, Meyra’nın hareketli şarkılarıyla geç saatlere kadar eğlendiler.

Etiketler

Bir yanıt yazın