Sandalye Kapmaca

COS, 6 sandalye tasarımcısını, kendi tasarımları ile "sandalye kapmaca" oyununa davet ediyor.

COS Sonbahar-Kış 2016 parti koleksiyonundan klasik parçalar giyen tasarımcılar, canlı müzik eşliğinde sandalyelerin etrafında dönererek oyunun kazananı olmaya çalışıyorlar.

Musical Chairs from cosstores on Vimeo.

“Sandalye Kampaca” Oyunun Oyuncuları

Typecast (Philippe Malouin)


Kanadalı tasarımcı Philippe Malouin, Londra’da yaşıyor, 2009 yılında kendi tasarım stüdyosunu kurdu. Typecast isimli sandalyesini New York merkezli Matter Made için tasarladı.

The Four Brothers (Seungji Mun)


Seungji Mun, Seul ve Kopenhag’ta ofisleri bulunan Mun’un kurucusu. Tasarımcının tasarım felsefesi “Tasarımcı bir hikaye anlatıcısıdır ve ürünleri yeni hikayeler yaratır”a dayanıyor.

Well Proven (Marjan van Aubel)


Hollandalı Marjan van Aubel, Caventou’nun kurucusu ve tasarımcısı. James Shaw ile beraber tasarladığı Well Proven Chair’de hafif ve kalıplanabilir bir malzeme olan köpük ahşap kullanmış.

Nobel Peace Prize (Tino Seubert)


Tarih, sanat ve bilimden esinlenen Alman ürün tasarımcısı Tino Seubert, tasarım ve üretimi kümülatif bir süreç olarak görüyor.

Your Panel (Lucy Kurrein)


Çağdaş estetiğe ve pratik tasarıma sahip endüstriyel malzemeleri birleştiren mobilya tasarımcısı Lucy Kurrein, İngiltere’nin en tanınmış tasarımcılarının bazıları için çalıştıktan sonra 2013’te kendi stüdyosunu kurdu.

The Soft Edge (Mette Hay)


Mette Hay, Danish tasarım evi HAY’ın kurucularından. Soft Edge sandalyesini, kontraplak teknolojisi kullanılarak Iskos-Berlin için tasarlanmış.

COS, Instagram’daki @cosstores hesabını takip edip 15 Aralık Perşembe gününe kadar sevdiği sandalyeyi #COSMusicalChairs etiketi ile paylaşanları Philippe Malouin’in “Typecast” sandalyesini hediye ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın