Salon Alper Derinboğaz DAAily bar’da

Milano Tasarım Haftası 2022 paralelinde Milano Swiss Corner’da yer alacak DAAily bar; mimarlık, sanat ve tasarım dünyasından en etkili isimlerle söyleşilere ev sahipliği yapıyor. 7-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu etkinlikte Alper Derinboğaz, Carlo Ratti, Stefano Boeri, Jakob Lange gibi isimler konuk oluyor.

 

Milano Tasarım Haftası‘nın yoğun dinamiğinde soluklamak ve düşünmek için farklı bir deneyim sunan DAAily bar, farklı yaratıcı alanlarda çalışan 20’den fazla uluslararası ismi bir araya getirmiş olacak.

Konuklar arasında; Paola Antonelli (ABD), Laura Casalis | FMR (İTALYA), Alice Rawsthorn (Birleşik Krallık), Patricia Urquiola (İTALYA), Anne Vitchen (FRANSA), Edward Barber (İngiltere), Julien Bedel (ARJANTİN), Stefano Boeri (İTALYA), Calvi|Brambilla (İTALYA), Cazzaniga| Mandelli|Pagliarulo (İTALYA), Mario Cucinella (İTALYA), Alper Derinboğaz (TÜRKİYE), Stefan Diez (ALMANYA), Benjamin Gallegos Gabilondo (ŞİLİ), Sebastian Herkner (ALMANYA), Jakob Lange | BIG (DANMARKA), Douglas Mandry (İSVİÇRE), Giovanni Moro (İTALYA), Jay Osgerby (İngiltere), Boonserm Premthada (TAYLAND), Carlo Ratti (İTALYA), Christian Zuzunaga (İSPANYA) gibi isimler de yer alıyor.

DAAily bar hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın