RTKL Orta Doğu’ya Önemli Atamalarla Küresel Stratejilerini Geliştirmeyi Hedefliyor

Uluslararası mimarlık, kentsel tasarım ve planlama firması RTKL (Rogers, Taliaferro, Kostritsky and Lamb), Orta Doğu'da yer alan projeleri denetlemek için bölgesel çalışma grup liderleri görevlendireceğini açıkladı.

Firmanın Dallas Ofisi’nin Başkan Yardımcısı Todd Lundgren, Avrupa ve Orta Doğu’nun satış, iletişim ve konut sektörlerinde, Washington Ofisi’nin Başkan Yardımcısı Jeffrey Davenport ise sağlık hizmetleri alanında bölgesel çalışma grup başkanı olacaklar. Gelecek aylarda bölgede görevlerine başlayacaklar.

2007 senesinde ARCADIS’in yönlendirmesiyle, dünya çapındaki bölgesel pozisyonları güçlendirmek adına, bölgesel yönetici organizasyonu öngörüldü.

RTKL Başkanı ve Genel Müdürü Lance Josal: “Bu coğrafi temelli kurumsal yapı gerçekten küresel çalışmalar yapabilmek için önemli bir adım. Kazancımızın yarısından fazlası Amerika piyasasının dışından geldiği düşünülürse, planlanan bu görevlerle, bölgelerde hızlı ve etkin bir şekilde karar alabileceğiz. Ayrıca, birimler RTKL’in küresel anlamda öncü olması adına bütüncül bir çalışma içerisinde olacaklar,” dedi.

Yapılan görevlendirmelerin sonucu olarak, 1990 senesinde firmanın Londra Ofisi’nin açılmasına yardım eden Kenneth Christian ise, aynı ofiste, emekli olmaya hazırlanan Alan Morgan’ın yerine yönetici olarak geçecek.

Josal, Kenneth Christian için, “Ken son 20 yıl içerisinde Avrupa’daki çalışmalarımızı geliştiren ve Birleşik Krallık, Avrupa ve Orta Doğu’da ödüllü projelerin yönetiminde görev alan biri. Çalışmaları sırasında Londra Ofisi çalışanları ve müşterileri ile sağlam ilişkiler kurdu. Yönetici olarak firmanın süregelen başarısı ve büyümesine daha geniş kapsamda katkı sağlayacak bir isim,” açıklamasını yaptı.

Bu isimlerin yanı sıra, Jeffrey Gunning ve Donald DeBord reklam ve sağlık hizmetleri sektörlerinde Kuzey ve Güney Amerika, Richard Yuan ise Asya bölgesel yöneticileri olarak atandılar.

Etiketler

Bir yanıt yazın