Royal Halı Custom Design’ın Tanıtımlarına Başladı

Royal Halı iç mimarlara özel projesi Custom Design'ın tanıtımlarına başladı. İzmir İç Mimarlar Odası'ndan gelen bir gruba bilgi verildi. İç mimarların beğenisini kazanan Custom Design için "sınırları zorlayan bir koleksiyon olmuş" yorumu yapıldı.

Normal halıların aksine sınırsız renk ve desen seçeneği olan ve sadece kişiye özel ürünlerin olduğu Custom Design koleksiyonu ilk olarak İzmir İç Mimarlar Odası’ndan gelen bir grup iç mimara tanıtıldı. Gaziantep Royal Halı fabrikasında gerçekleşen lansmanda iç mimarlar hem koleksiyonu incelediler hem de üretim süreci hakkında bilgi almak üzere fabrikayı gezdiler. Dünya’da ilk defa Royal Halı tarafından yapılan Ebru halının da aralarında bulunduğu Custom Design koleksiyonu hakkında bilgi veren Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, “Custom Design koleksiyonumuz 4 farklı gruptan oluşuyor. Ebru halının yanı sıra Vale, Latte ve Benim Royalim halılarıda bulunmakta” dedi. Herbirinin kendine özel üretim tekniğine sahip olduğunun altını çizen Dağcı, ortak noktanın parmak izi gibi sadece kişiye özel olması olduğunu söyledi.

İç Mimarlardan Tam Not

Alanlarında birçok projeye imza atmış iç mimarların da bulunduğu grup koleksiyona ilgi göstermekle kalmadı kendi Ebru halılarını kendileri yaptı.

İç mimarlara kendi halılarını kendi tasarlamalarına izin verdiği için Custom Design koleksiyonunun önemli olduğunu söyleyen İç Mimarlar Odası Başkanı Dilara Gür Narinç, “Buraya gelmeden once Royal Halı’nın standart ürünler sunacağını zannediyordum. Custom Design koleksiyonunu görünce düşüncelerimde yanıldığımı fark ettim. Koleksiyonda her bölgeye hitap eden, projelerimizde çok rahat kullanabileceğimiz modellerin olmasının yanı sıra renk alternatiflerinin ve ebat sınırının olmaması çok iyi,” dedi. 

İç Mimar Filiz Karvas ise en çok Latte ve Benim Royalim kalitelerini beğendiğini söyledi. Karvas, “Daha grafik ve mimari olduğunu düşündüğüm için Latte’yi beğendim. Ama hepsini farklı projelerde kullanabileceğimizi düşünüyorum. Mesela Benim Royalim önümüzü açabilecek, sınırları zorlayacak bir koleksiyon olmuş,” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın