Roto Yeni Merkezine Taşındı

Roto Frank'ın Tuzla Orhanlı'daki yeni depo ve yönetim merkezi açılışı, 31 Mayıs günü verilen kokteyl ile gerçekleştirildi.

Roto Frank Türkiye Genel Müdürü Artuğ Özeren, açılışa katılan iş ve çözüm ortaklarına hitaben yaptığı konuşmasına, davete gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini sunarak başladı. Konuşmasında, Roto Frank’ın gücünü daha fazla hissettirerek, pazardaki varlıklarını pekiştirmeye devam etmek istediklerini vurgulayan Özeren, “şu anda 2500 m2 depo, 500 m2 ofis ve showroom alanımız ile daha da etkin olacağız. Bundan sonra da dürüst, net ve şeffaf Roto duruşu ile daha nice yıllar sizlerle birlikte olacağız” dedi.

Roto Frank Türkiye Genel Müdürü Artuğ Özeren’in ardından söz alan ve kısa bir açıklamada bulunan Roto Frank Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Eckard Keill, konuşmasında Roto Türkiye’nin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye ve çevre ülkelerde Roto Türkiye’nin etkisini daha da artıracağından emin olduğunu ifade eden Keill, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Açılış töreninin ertesi günü, Roto bayileri ve misafirleri, sektör basınından sadece Win&ART Proje ve ALU&Art Dergileri’nin katıldığı tekne turunda bir araya geldiler.

Etiketler

Bir yanıt yazın