Robinson Cruose’yu İTO Kurtaracak

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, son günlerde ekonomik sıkıntılar yaşayan tarihi Robinson Cruose 389 Kitabevi'ni gezerek, çeşitli kitaplar satın aldı.

Çağlar, İstiklal Caddesi’nde yer alan tarihi Robinson Cruose 389 kitabevini ziyaretinde, “İTO olarak bir takım sosyal sorumluluklarımız var. Dünyanın incisi İstanbul… İstanbul’un da en nadide yerlerinden birisi Beyoğlu. Beyoğlu’nda uzun yıllardır kültürümüzü yaşatan üyelerimiz bizim için çok önemli. Bunlardan birisi de şu sıralar mali sıkıntılar yaşayan Robinson Cruose Kitabevi” ifadelerini kullandı.

İTO’nun, üyelerinin zor günlerinde onların yanlarında olmaya devam edeceğini söyleyen Çağlar, Robinson Cruose Kitabevi’nin gerek Türkiye’de gerekse dünyada iyi tanınan bir kitabevi olduğunu belirterek, “Kitabevi bizim kültürümüzü yaşatan yapılardan biri ve son dönemde ekonomik bir takım sıkıntıların içerisine düşmüşler. Bu çok olağan bir şey, her şirketimizin başına gelebilecek bir hadise.

Bizim ana sorumluluklarımızdan biri de üyelerimizin zor günlerinde yanlarında olmak. Bu manada yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla gelip burada değerlendirme yaptık. ‘Böyle önemli bir kurumumuza nasıl yardımcı olabiliriz, burayı nasıl canlı halde tutarız’ diye. İTO olarak bu ve benzeri konularda zorda olan kurumlarımızla birlikte projeler üretmeye karar verdik” değerlendirmesinde bulundu.

Çağlar, Robinson Cruose 389 Kitabevi’nden, birçok kitap satın alarak çeşitli kitaplar için de sipariş verdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın