Redevco, 19.000 Metrekarelik Magnesia Alışveriş Merkezi’ni Manisa’da Açtı

Redevco'nun Türkiye'deki üçüncü yatırım ve geliştirme projesi olan Magnesia Alışveriş Merkezi, 28 Haziran'da kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Yaklaşık 19.000 metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip Alışveriş Merkezi, 65’ten fazla mağazaya ev sahipliği yapıyor. İçerisinde hipermarket, sinema, yemek katı, eğlence merkezleri ve çocuk oyun alanı da bulunan Magnesia Alışveriş Merkezi, Manisa ve komşu ilçeler için bir buluşma noktası olacak. Magnesia, merkez nüfusu 300.000’i aşkın Manisa’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşımaktadır. Magnesia Alışveriş Merkezi, Redevco’ya ait Türkiye’deki diğer AVM’ler gibi BREEAM sertifikasına sahip.

Magnesia Alışveriş Merkezi’nin beklenen açılış törenine Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Redevco CEO’su Andrew Vaughan ve Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeweert’in açılış konuşmalarıyla başlandı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreni Manisa ve Redevco protokolünce saat 11:00’da gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından merkezin saat 12:30’da kapılarını ziyaretçilerine açmasıyla devam etti.

Etiketler

Bir yanıt yazın