RAF’ın 86. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyor.

RAF Ürün Dergisi’nin 86. sayısında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

86. Sayımızın Kapağını Eren Tümer Tasarladı

Eren Tümer, 2003 yılında Lefke Avrupa Üniversitesi Mimarlık fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında Kıbrıs, İzmir ve 2005 – 2007 yılları arasında Adana’da olmak üzere çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. 2007 yılında Eren Tümer Mimarlık Ofisi’ni kurdu. 2007 yılından 2014 yılına kadar, konut, kamu yapıları, eğitim yapıları, kentsel ölçekte projeler, ticari yapılar gibi farklı bir çok tipolojide projeler üreterek önemli tecrübeler kazandı. Yine aynı dönemde çeşitli ulusal çapta mimari proje yarışmalarına katılarak bu alanda da çalışmalar yaparak derece aldı. Studio Eikite Mimarlık Ofisi kurucu ortağı olarak aynı alanlarda çalışmalarına devam etmektedir.

Bu Sayının Proje Dosyası’nda Gökçeada Lise Kampüsü Ele Alındı

Anadolu lisesi, meslek lisesi, yurt, spor salonu, konferans salonu ve kütüphaneden oluşan Gökçeada Lise Kampüsü, PAB Mimarlık ekibi tarafından tasarlandı. Proje süreci, 2014 yılında ilan edilen yarışma ile başladı ve seçilen önerinin uygulama projeleri 2016 yılında tamamlandı. 2019 yazında sona eren inşaat çalışmalarının ardından kampüs, 2019- 2020 öğretim yılından itibaren kullanıma açıldı.

Gökçeada Lise Kampüsü

İç Mekan Dosyası’nda WITHCO Paylaşımlı Ofis ve Ortak Çalışma Alanı İncelendi

İzmir’deki WITHCO Paylaşımlı Ofis ve Ortak Çalışma Alanı projesi, XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı. Temel tasarım araçları “hayal etmek” ve “ilham vermek” olan ofis, WITHCO Paylaşımlı Ofis ve Ortak Çalışma Alanı’nı tasarlarken sunduğu mekansal ve kurgusal karakteriyle öncü olacak bir paylaşımlı ofis ve ortak çalışma alanı yaratma fikri ile yola çıktı.

WITHCO Paylaşımlı Ofis ve Ortak Çalışma Alanı

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Kasım ayında yayımlanacak olan 87. RAF Ürün Dergisi sayısının kapağını do-C architects’ten Çağla Abdu ve Barış Dönmez tasarlıyor. Gelecek sayının proje dosyalarında ise Global Architectural Development (GAD)’a ait Mandarin Oriental Bodrum projesi ile MUUM Mimarlık tarafından tasarlanan Microsoft Teknoloji Merkezi yer alacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın