RAF’ın 84. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan Türkiye'nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günden itibaren mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

RAF’ın son sayısında farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürün ele alınıyor. Ürünlerin tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgileri üzerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

Yeni Sayının Kapağını Deren Uysal Tasarladı

RAF Ürün Dergisi’nin 84. sayısının kapağı, Deren Uysal‘a ait. 2016 yılında Marmaris’te kendi bürosunu kuran Uysal, profesyonel çalışmalar ve yarışmalarla sürdürdüğü meslek pratiğini, akademik çalışmalarla bir arada yürütüyor ve çeşitli üniversitelerin mimari tasarım stüdyolarında yarı zamanlı öğretim görevliliği yapıyor.

85. RAF Ürün Dergisi’nin Proje Dosyası’na 3s Firuze Konakları Konuk Oldu

Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan proje, Küçükçekmece Gölü’nün batısında kalan yamacın tepesinde, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’nün hemen sırtında yer alıyor. Sekiz kat ile sınırlandırılmış yapılaşma koşullarına sahip olan arsada temel tasarım motivasyonu, yapının merkezinde geniş, ferah ve canlı bir avlu oluşturmak, bu avluyu çevreleyen yapıyı da Küçükçekmece Gölü’ne doğru açarak avlunun ve konutların güneşe ve manzaraya yönelimini sağlamaktı.

İç Mekan Dosyası’nda Kuveyt Türk Şubesi Konsept Tasarımı Ele Alındı

Global tasarım stüdyosu I-AM, Kuveyt Türk’ün değişen müşteri ihtiyaçlarına ve servis modellerine paralel olarak, marka algısını daha da güçlendirecek yepyeni bir şube deneyimi yaratmak üzere yola çıktı. Projenin ilk pilot şubesi Kuveyt Türk Kaynarca şubesi için, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve verimli çözüm alabilmelerine olanak sağlayan bir akış kurgulandı. Müşteriler üzerindeki marka algısını güçlendiren ve daha modern bir kurguyla tasarlanan yeni şube konsepti yakın zamanda diğer şubelere de uygulanacak.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

RAF Ürün Dergisi’nin gelecek sayısının kapağını Alper Aksoy tasarlayacak. 86. sayının Proje Dosyası’nda TeCe Mimarlık’ın Akbank Akademi Yaşam Merkezi projesi yer alırken, İç Mekan Dosyası’nda mimaristudio’nun SAP İstanbul Ofisi incelenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın