RAF’ın 2018 Kasım Sayısı Çıktı!

Okurlarını sektördeki en yeni ürünler ile buluşturan RAF Ürün Dergisi'nin Kasım 2018 sayısı ile 42 ürün tanıtım sayfası ve 26 ürün reklamı elinizin altında.

RAF Ürün Dergisi sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. 42 ürün tanıtım sayfası ve 26 ürün reklamının bulunduğu sayıda, güncel iletişim bilgileri üzerinden firmalara ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF’ın Kasım Sayısının Kapağında Gürhan Bakırküre’nin Tasarımı Var

RAF Ürün Dergisi’nin 77. sayısının kapağını Gürhan Bakırküre tasarladı. 

Proje Dosyası’nda Vadistanbul Projesi İncelendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul Metropolitan Planlama Merkezi ile geliştirdiği Çevre Düzeni Plan kararları çerçevesinde Cendere Vadisi’ndeki sanayi alanlarının dönüştürülmesi öngörülmüştür. Vadistanbul, bu üst ölçek planların ilk adımı olarak hayata geçirilmiş ve karma kullanımlı proje anlayışına yatay ve mütevazi formlarla yenilikçi bir yaklaşım getirmiştir. Toplam 424.000 m²’lik alanda geliştirilen Vadistanbul’da; 1.900 konut, 103.000 m² alışveriş merkezi, cadde mağazalarının bulunduğu 760 metre uzunluğunda alışveriş caddesi, 300.000 m² ofis alanı, 20.000 m² “home office” ile 25.500 m² alana sahip bir beş yıldızlı otel yer alıyor. Vadistanbul’un toplam inşaat alanı ise 1 milyon 350 bin m².

İç Mekan Dosyası’nın Konuğu Vadistanbul AVM Oldu

Uluslararası mimarlık firması 3XKO’nun Benoy firması ortaklığı ile hayata geçirdiği 100.000 m²’lik Vadistanbul Alışveriş Merkezi iç mimari projesi yaklaşık iki yüz elli adet mağazadan ve Cendere Vadisi Ormanı manzarasına hakim, çatı teraslı bir yemek katından oluşmaktadır. Projenin ön plana çıkan noktalarından biri, Avrupa’nın en büyükleri arasında yer alan, Türkiye’nin ise en büyük serbest form çatısına sahip olmasıdır.

Gelecek Sayıda…

Bir sonraki RAF sayısının kapak tasarımcısı RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması‘nın kazananı olacak. Proje dosyalarında ise KG Mimarlık tarafından tasarlanan Deposite ile Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık‘ın Yemeksepeti Park iç mekan projesi yer alacak.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, dergide yer alan yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın