RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz Sayısında Neler Var?

Türkiye'nin Ürün Dergisi RAF'ın 63. sayısı olan Temmuz sayısı, ilk kez yayınlanan ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay GAD & Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlanan Eskişehir Rixos Spa ve Termal Otel tanıtılıyor. Bu sayıda, Eskişehir Rixos Spa ve Termal Otel’de yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor.

Enise Burcu Derinboğaz, Temmuz Sayısı’nın Kapağını Tasarladı

RAF Ürün Dergisi’nin 2016 Kapak Teması çerçevesinde konuk ettiği “Peyzaj Mimarları”ndan Temmuz konuğu Enise Burcu Derinboğaz, peyzaj mimarlığı lisansını İTÜ’de, yüksek lisansını ETH Zürih’te Peyzaj Mimarlığında İleri Teknolojiler programında tamamladı. 2002-2003 yıllarında Tokyo’da, 2006-2007 yılları arasında Viyana’da eğitim gördü. Eğitimi sırasında mimarlık dergilerinde editörlük, yüksek lisans döneminde ETH Zürih’te asistanlık yaptı. 2005’ten itibaren bahçe tasarımından masterplan’a uzanan farklı ölçeklerde projelerde yer aldı. Ödül aldığı yarışmalar arasında Ödemiş Kent Merkezi Kentsel Tasarım Yarışması 1. ödül; Çeşme Merkez Sahil Düzenlemesi 3. ödül; Kurbağalıdere Vadisi Fikir Projesi Yarışması 1. (eşdeğer) ödül; Çerkeş LSV Doğal Yaşam Merkezi Mansiyon ödülü; Taşınacak olan Eskişehir Atatürk Stadyumu Alanında Yeni Fikirler Yarışması 1. (eşdeğer) ödül yer almaktadır. 2013 yılında yarışma başarılarından ötürü TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından Ulusal Başarı Ödülü’ne layık görüldü. 2013’ten beri kurucusu olduğu Praxis’te peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım alanlarında farklı ölçeklerde çalışmalarını sürdürüyor.

GAD & Gökhan Avcıoğlu’nun Tasarımı “Eskişehir Rixos Spa ve Termal Otel” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

2013 Green Good Design Awards ve 2012 Highly Commended Hotel Architecture ödüllerine sahip Rixos Spa ve Termal Oteli; Bademlik, Eskişehir’de bulunuyor. Eskişehir Rixos Spa ve Termal Otel, Odunpazarı’nın lokal mimari ve tarihi dokusunun analizi ile modern bir yapıya bürünmüş bir proje. Proje içinde; spa, otel, konferans salonu, çok amaçlı salonlar, hamam, bar ve restoranlar bulunuyor. Alan planı, araziye verilen hasarın indirgenmesi için mevcut ağaçların konumları titizlikle dikkate alındıktan sonra oluşturulmuş. Komplekste ortada bir kaplıca ve wellness merkezi ve çevresinde konaklama birimleri bulunuyor.

RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Öncüoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan İş Bankası Tuzla Operasyon Merkezi, RAF Ürün Dergisi’nin bir sonraki proje dosyasında yer alacak. Proje, İş Bankası’nın 5000 kişilik Operasyon Merkezi personelinin çalışacağı ofis için İş GYO’nun açtığı davetli yarışma ile tasarlandı.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 63 Temmuz Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın