RAF Ürün Dergisi’nin Ocak Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günlerden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

Ocak ayında 36. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı 6. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması kazananı 2011 İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu Gökçe Önal tarafından tasarlandı.

Raf Kapak Tasarım Yarışmasına farklı kentlerden 276 yarışmacı 838 tasarım ile katıldı. Kazananın belirlenmesi, geçen yılın kapak tasarımcıları Hasan Özbay, Hüseyin Kahvecioğlu, Ahmet Tercan, Gonca Paşolar ve Yelta Köm’den oluşan jüri tarafından gerçekleştirildi.

RAF Ürün Dergisi Ocak Sayısında 56 Farklı Ürün Var 
Toplam 56 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF Ürün Dergisi’nde Aradığınız Ürüne Kolayca Ulaşabilirsiniz
RAF Ürün Dergisi aboneleri artık aradıkları ürün sayfalarına daha kolay ulaşacak. Sayfa sırasına, firma ve ürün isimlerine göre 3 bölüm halinde yenilenen “içindekiler” kısmı derginin 2. ve 3. sayfalarında yer alıyor. Ayrıca yenilenen anahtar kelimeler indeksi yalnızca mevcut sayıya özel olacak şekilde düzenlendi.

“Vehbi Koç Vakfı Kültür ve Sanat Merkezi” RAF Ürün Dergisi’nde
Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, TeCe Mimarlık imzasını taşıyan Vehbi Koç Vakfı Kültür ve Sanat Merkezi ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Vehbi Koç Vakfı Kültür ve Sanat Merkezi, Arkitera İşveren Ödülü’ne 2011 yılında layık görülen Vehbi Koç Vakfı’nın bir projesi.

Etiketler

Bir yanıt yazın