RAF Ürün Dergisi’nin Eylül Sayısı Çıktı

RAF Ürün Dergisi Eylül sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor.

Çok sayıda farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-posta yoluyla ulaşılabiliyor.

2012’nin Kapaklarında “Fotoğraf” Teması

Eylül ayında 40. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, fotoğrafçı Uğur Ceylan tarafından tasarlandı. 2012’nin tüm kapaklarında yer alan “fotoğraf” teması Kasım sayısında da devam edecek.

Tago Mimarlık Tarafından Tasarlanan “Dumankaya Vizyon” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, Tago Mimarlık imzası taşıyan Dumankaya Vizyon ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Dumankaya Vizyon, İstanbul’un hızla gelişen ve kentsel dönüşüm alanı olan Kartal’da yer alıyor. Yurt içinde ve yurt dışında birçok yüksek yapı projesi üretmiş ve halen üretmekte olan Tago Mimarlık, bu projenin Kartal’ın ilk yenilikçi projesi olarak hayata geçtiğini belirtiyor.

7. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması

Genç tasarımcıların isimlerini ve tasarımlarını geniş bir kesime tanıtabilmesi amacıyla düzenlenen RAF Ürün Degisi Kapak Tasarım Yarışması, bu sene 7. kez düzenleniyor. Bu sene kazanan tasarım, Facebook sayfasında alacağı beğeniler ile jürinin vereceği oy ile belirlenecek. Yarışma sonucunda RAF Ürün Dergisi Ocak 2013 sayısının kapağında yer alacak tasarım için son başvuru tarihi 14 Aralık 2012. Yarışmaya katılmak için www.raf.com.tr/yarisma adresini ziyaret edebilirsiniz.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Kasım sayısının kapak tasarımcısı Gürkan Akay olurken, proje kısmında ise UrasXDilekçi tarafından tasarlanan Buyaka AVM incelenecek.

RAF Ürün Dergisi Eylül Sayısı İçerikleri

RAF Ürün Dergisi Eylül sayısında bu ay 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiPARC’13 Kayıt Formu, 2012 RAF Yapı Malzemesi Ödülü Ön Başvuru Formu ve RAF Ürün Dergisi Abonelik Formu’nu da içeriyor.

Güncel E-posta Adresinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın!

Eylul sayısı ile ikincisi dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebiliyor, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri raf@arkitera.com adresine gönderebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın