RAF Ürün Dergisi’nin 95. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından hazırlanan RAF Ürün Dergisi, 95. sayısı ile mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürün ve sistemlerle buluştururken, yayınladığı proje ve mimari söyleşilerle okurlarını bilgilendirmeye devam ediyor.

2005’ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nde yer alan içeriklere www.raf.com.tr adresinden çevrim içi olarak da erişilebiliyor. RAF’ta tanıtılan ürünler ile alakalı detaylı bilgi isteyen okurlar, ürün tanıtım sayfalarındaki formlar aracılığıyla firmalara kolayca ulaşabiliyor.

RAF’ın 95.  Sayısının Kapak Tasarımı, Arkitera Seyahat Bursu 2020 Bursiyeri Deniz Oskay‘a ait.

RAF Ürün Dergisi, Mimar Söyleşileri ile Sektörün Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Geçtiğimiz sene başlattığımız ve yoğun ilgi gören Mimar Söyleşileri dosyasında, mimarlık dünyasından profesyonel isimler ile konuşuyor ve kullandıkları yapı malzemelerine karar verme süreçlerini, bu süreçteki beklentilerini, tercihlerini ve projeleri için izledikleri temel öncelikleri dinliyoruz. Bu sayımızın konukları Melda Dikmen Gürel, Batu Derer, Renda Helin Çilalioğlu Çizer ve Erhan Sağır oldu.

RAF Proje Dosyası’nın Konuğu Atatürk Kültür Merkezi Projesi Oldu

İstanbul’un ve Türkiye’nin en yoğun kentsel hareketini barındıran Taksim Meydanı’nın sınırını tespit eden yapı, yeni projede Gezi Parkı yönünde eklemlenen kültür birimlerinin bir araya gelmesiyle oluşan aksla gündelik ve kültürel yaşama yeni bir rota katıyor. Yeni AKM hem işletme mantığı hem de mimarı bağlamda bir kentsel model olarak tasarlandı.

Atatürk Kültür Merkezi

RAF İç Mekan Dosyası’nda JUSTWork Paylaşımlı Ofis Yer Aldı

JUSTWork, İstanbul Meydan AVM’de yer alan “Yeni Jenerasyon Ofis Kampüs” modelini ilk defa Türkiye’ye getiren paylaşımlı ofis yapısı. Atölye A Mimarlık tarafından tasarlanan ofis kampüsü, tüm günlük ihtiyaçlara yönelik olan, dinlenme odası, oyun merkezi, podcast stüdyosu, müzik stüdyosu, spor salonu, yeşil bahçe, duş alanları, toplantı odaları, amfi tiyatro, özel ofis aktivite mekanları tasarımı ile oluşturuldu.

JUSTWork Paylaşımlı Ofis

Etiketler

Bir yanıt yazın