RAF Ürün Dergisi’nin 94. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından hazırlanan RAF Ürün Dergisi, 94. sayısı ile mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürün ve sistemlerle buluştururken, yayınladığı proje ve söyleşilerle sektörü yakın takibe alıyor.

RAF Ürün Dergisi’nde yer alan ürün tanıtımlarına ve özel dosyalara, www.raf.com.tr adresi üzerinden çevrim içi olarak da erişilebiliyor. RAF’ta tanıtılan ürünler ile alakalı detaylı bilgi isteyen okurlar, ürün tanıtım sayfalarındaki formlar aracılığıyla firmalara kolayca ulaşabiliyor. 94. sayının kapağını, Arkitera Seyahat Bursu 2021 Bursiyeri Beyza Saral tasarladı.

RAF Ürün Dergisi, Mimar Söyleşileri ile Sektörün Nabzını Tutuyor

Mimarlık dünyasından profesyonel isimler, Mimar Söyleşileri dosyasında yapı malzemelerine karar verme süreçlerini, bu süreçteki beklentilerini ve projeleri için izledikleri temel öncelikleri bizlere aktarıyor. Bu sayımızın konukları Berna Tanverdi, Filiz Cingi Yurdakul, Yudum Boytorun ve Wangan ekibi oldu.

RAF Proje Dosyası’nın Konuğu Havuz İzmir Projesi Oldu

Not Mimarlık tarafından tasarlanan ve 3200 m² kapalı alana sahip Havuz İzmir projesi, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yer alıyor. Konumu itibari ile önünden oldukça fazla insanın geçtiği proje; insanların ilgisini çekme ve su sporlarına karşı merak uyandırma amacına da hizmet ediyor. Askıda duran, cam cürufu dolu kabuğu ile görünür olan yapı, tasarlanamaz ve tekrarlanamaz ışık-gölge oyunlarına da sahne oluyor.

Havuz İzmir

 

RAF İç Mekan Dosyası’nda Procter & Gamble Kafeterya İncelendi 

P&G’nin Gebze tesislerinde bulunan; mutfak, yemek yeme, kafe, dinlenme gibi sosyal alanlardan oluşan yaklaşık 924 m²’lik iki katlı proje alanı, 15 yıldır yenilenmiyordu. Çağlayan Architects tarafından tamamen yeniden ele alınan kafeteryanın bütün yerleşimi değiştirilip, çatı kurgusu da dikkate alınarak herkesin keyif alabileceği bir mekan yaratmaya çalışıldı. Proje, ofis çalışanlarına fabrika alanları içerisinde keyifle yemeklerini yiyip, kahvelerini içip çalışma alanlarına dönebilecekleri, ferah ve aydınlık bir kafeterya/yemekhane alanı sunuyor.

Procter and Gamble Kafeterya

Etiketler

Bir yanıt yazın