RAF Ürün Dergisi’nin 89. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından hazırlanan RAF Ürün Dergisi; ürün tanıtımları, proje dosyaları ve mimar söyleşileri ile bu sayıda da okurlarını en yeni ürünler ve sistemler ile buluşturmaya devam ediyor.

Çok sayıda farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-posta yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF.com.tr Yeni Yüzü ve Farklı İçerikleriyle Yayında!

Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF’ın web sitesi, artık başlı başına bir dijital yayın kimliği kazandı. Kullanıcı dostu yeni web sitesinde RAF Ürün Dergisi’nde yer alan ürünlerin tamamını inceleyebilir, mimarlar ile sektöre dair yaptığımız söyleşileri okuyabilir, yapı sektörüyle ve yenilikçi malzemelerle ilgili son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Nitelikli içerikleri ve gündemi takip eden ürün tanıtımları ile mimarlar için önemli bir başvuru kaynağı olan RAF.com.tr’nin içeriklerinden derlenecek sosyal medya paylaşımları ile yapı sektörüne ait tüm yenilikler, takipçilerle paylaşılacak.

Son Sayımızın Kapağını Mehmet Berksan Tasarladı

Maltepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu Mehmet Berksan, Berksan Gayrimenkul AŞ’nin ortağı. Berksan, mimarlık ve sanat tarihi kitapları koleksiyoneri.

RAF Ürün Dergisi, Mimar Söyleşileri ile Sektörün Nabzını Tutuyor

Bu yıl başlattığımız Mimar Söyleşileri dosyasında, mimarlık dünyasından profesyonel isimler ile konuşuyor ve kullandıkları yapı malzemelerine karar verme süreçlerini, bu süreçteki beklentilerini, tercihlerini ve projeleri için izledikleri temel öncelikleri kendilerinden dinliyoruz. Bu sayımızın konukları Ayça Taylan, Nail Egemen Yerce, Gül Güven, İpek Baycan Magriso ve Orçun Ersan oldu.

 

Proje Dosyası’nın Konusu Benim Kentim Yalova Oldu

Armutlu’da, Dereliköy yerleşkesi yakınlarında yaklaşık 330.000 m²’lik bir arazide planlanan Benim Kentim Yalova; oldukça hareketli topografyası, ılıman iklimi ve deniz manzarasıyla insanları karşılıyor ve yeşil dokusuyla insanlara doğayla iletişime geçme imkânı sunuyor. Arazinin kendine has doğal yapısı, PDG Mimarlar tarafından tasarlanan proje konseptinin temelini oluşturuyor. Yapıların bu doğal atmosfer içerisinde bir parça kaybolması, topoğrafya ile uyumlu olarak arazi bütününe yayılıp erimesi hedeflenmiş.

Benim Kentim Yalova

İç Mekan Dosyası’nda Kandilli Evi’ni İnceledik

Kandilli Evi, İstanbul gibi büyük ve hızlı bir metropolün göbeğinde, şehirli bir köy evi. Kendisini tanıyan ve hayattaki duruşunu, kendi doğduğu coğrafyanın kültürü ile kent kültürü arasında konumlandırmış bir işveren için Ofist tarafından tasarlanan ev, ihtiyaçlardan fazlasını barındırmayan, sahici bir yuva.

Kandilli Evi

Etiketler

Bir yanıt yazın