RAF Ürün Dergisi’nin 87. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve abonelerine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

2005’ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, yeni malzemeleri ve özelliklerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

RAF’ın 87.  Sayısının Kapak Tasarımı, Çağla Abdu Dönmez ve Barış Dönmez’e Ait

Lisans eğitimlerini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Mimarlık bölümünde tamamlayan Çağla Abdu Dönmez ve Barış Dönmez, İstanbul’da çeşitli projelerde edindikleri deneyimlerin ardından 2017 yılında kurdukları do-C architects ile çalışma hayatına devam etmektedir.

RAF Proje Dosyası’nda Mandarin Oriental Hotel ve Villaları İncelendi

Global Architectural Development (GAD)’a ait Mandarin Oriental Bodrum projesi; Bodrum’un eşsiz bir koyu olan Cennet Koy’da bulunmaktadır. Konut, otel, rekreasyon alanları ve koruma altındaki yeşil alanlarıyla 80.000 m²’lik bir alana kurulmuştur. Projenin başlıca amaçlarından birisi; bölgede sadece yaz mevsiminde değil, tüm yıl bir yaşam önerisi sunmasıdır.

Microsoft Teknoloji Merkezi, Bu Sayının RAF İç Mekan Dosyası’nda

Microsoft Teknoloji Merkezi

MuuM Mimarlık tarafından tasarlanan Microsoft Teknoloji Merkezi, mevcut Microsoft Türkiye ofisinin bulunduğu binanın bodrum katında, doğal ışık almayan 400 m²’lik bir alanda konumlanmaktadır. Teknoloji merkezine ek olarak toplantı odalarının da yenilendiği projede, markanın kurumsal kimliği ve yeni teknolojilerinin ön plana çıkarılmasına olanak sağlayan mekanlar elde edilmesi hedeflenmiştir. Tasarımın önemli kriterlerinden bir diğeri ise projenin bulunduğu ülkenin yerel özelliklerinden izler taşımasına önem verilmesidir.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Şubat ayında yayınlanacak olan bir sonraki sayımızın kapağında, 15. RAF Kapak Tasarım Yarışması’nı kazanan çalışma yer alacak. Proje Dosyası’nda BG Architects tarafından tasarlanan Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi incelenirken, İç Mekan Dosyası’nda Zemberek Design tasarımı Antik Dantel HQ / Showroom projesi ele alınacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın